NOVA SREĆA

Tanja Dragović opet ljubi, dečko joj je 24-godišnji Vlaho?

10.03.2014 u 12:58

Bionic
Reading

Prošlo je godinu dana otkako se Tatjana Dragović, prva hrvatska manekenka koju krasi titula 'top modela', rastala od Gorana Ivaniševića, legendarnog bivšeg tenisača, i došlo je, čini se, vrijeme za novu ljubav

U život lijepe Tatjane, čini se, ušetala se nova ljubav. RTL televizija objavila je identitet mladića koji joj je osvojio srce. Riječ je o Vlahi Arbuliću, 24-godišnjem Konavljaninu, zgodnom manekenu, glazbeniku i izvrsnom studentu (Vlaho navodno broji same petice!) diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva.


Šuškanja o njihovoj romansi mogu se čuti u gradskim kuloarima posljednjih nekoliko mjeseci, a postala su glasnija nakon što je Vlaho objavio na svojem Instagramu fotografiju na kojoj strasno ljubi zanosnu manekenku. Njih se dvoje, navodno, vrlo često može susresti u zagrebačkom Kaptol centru u kojem skupa odlaze u teretanu, a ondje su se, navodno, i upoznali. Neki pak tvrde da su ih vidjeli skupa na dočeku Nove godine u Beogradu i da su u srpsku metropolu otputovali u društvu Tanjine djece: desetogodišnje kćerke Amber te šest i pol godina starog sina Emanuela, ali i da su vrlo često gosti nekih mondenih zagrebačkih restorana. Iako postoje brojni svjedoci javnih pojavljivanja para, oni su, čini se, odlučili šutjeti o svojoj ljubavi.

Prije veze s Vlahom bivša je manekenka bila u braku s Goranom Ivaniševićem. Ona i slavni tenisač svoju su desetogodišnju vezu okrunili brakom prije pet godina, u svibnju, u katoličkoj crkvi St. Mary Star of the Sea u San Pedru kraj Los Angelesa pred nekolicinom prijatelja i rodbine te njihovo dvoje djece. Amber Marija rodila se 2004. i odmah postala tatina miljenica. Tatjana se nakon njezinog rođenja povukla iz modnog svijeta te se potpuno posvetila majčinstvu i brizi za obitelj dok je Goran sportski život vrlo brzo zamijenio poduzetničkim. U listopadu 2007. rodilo im se drugo dijete: sin Emanuel.

Prije godinu dana javnost je doznala da je brak lijepe Tatjane došao svom kraju, a ona je, čini se, sada odlučila okrenuti novu životnu stranicu i ljubavi dati novu šansu.