ŽELI VJENČANJE IZ SNOVA

Tamara Ecclestone ponudila je Eltonu Johnu milijun funti za gažu

28.04.2013 u 17:27

Bionic
Reading

Kćerka Bernieja Ecclestonea udat će se u lipnju za bankara Jayja Rutlanda, a pripreme su već u punom jeku. Ima i posebne glazbene želje, koje uključuju nastup Eltona Johna i Lionela Richieja

Kći prvog čovjela Formule 1, Bernieja Ecclestonea, zamislila je svoje vjenčanje iz snova i nema namjeru odstupiti ni od najmanje sitnice.

Što se glazbenih želja tiče, sve je već riješeno: odlučila se za Eltona Johna za čiji je nastup spremna izdvojiti milijun funti te za Lionela Richieja.

Glasnogovornik sir Eltona Johna izjavio je da 'pjevač razmatra njihovu ponudu, ali nije još spreman prihvatiti dok ne provjeri kako stoji s ranije dogovorenim obavezama'.

Vjenčanje 28-godišnje Tamare Ecclestone i 31-godišnjeg poduzetnika Jayja Rutlanda trebalo bi se održati 10. lipnja u luksuznom hotelu na jugu Francuske. Očekuje se da će na vjenčanju biti preko 150 uzvanika, a Bernie Ecclestone i njegov budući zet zakupili su za 600.000 funti svih 78 soba hotela, u kojima će gosti boraviti tri dana.

Atraktivna nasljednica sprema se već mjesecima te danima obilazi prodavaonice po New Yorku. Nakon što je kupila vjenčanicu dizajnerice Vere Wang, potrošila je pet tisuća kuna na luksuzno donje rublje.

Tamara i Jay zaručili su se samo sedam mjeseci nakon Tamarinog prekida sa 41-godišnjim biznismenom Omarom Khyamijem, kojeg je ostavila jer je snimio pornić.