nosi se bijelo

Tako udobne i tople: Ove chic hlače najnovija su zimska opsesija

31.01.2024 u 12:45

Bionic
Reading

Bijele hlače od samta osvajaju opuštenim, besprijekorno udobnim krojem te siluetom koja odiše elegancijom i chicom

Iako se bijela boja možda ne čini kao idealan odabir za zimsko vrijeme, hlače od samta u ovoj varijanti toliko su chic, tople i elegantne da su ekspresno postale najnovija zimska opsesija.

Lagane, nosive i neodoljivo tople; bijele samtane hlače s dobrim su razlogom zaludile modni svijet koji ih posebno voli i zbog njihovog trendovskog širokog kroja i opuštene siluete.

Samt je tradicionalno jedan od najpopularnijih materijala u hladnije doba godine, jer garantira nosivost i u najtežim uvjetima, a svi oni koji smatraju da je riječ o pomalo zastarjelom stilu, razuvjerit će upravo chic bijeli modeli.

Naime, bijele hlače su kao stvorene za elegantne kombinacije te su zbog svoje svestranosti iznimno jednostavne za kombiniranje s drugim odjevnim predmetima; od onih u neutralnim tonovima do razigranih majica i košulja cvjetnog printa.

Stoga, ako ste u nedoumici kako stilizirati najnoviji casual stajling prema posljednjih trendovima, jednostavno birajte ovakve hlače i nosite ih na svakodnevne komade poput džempera ili majice, dok ćete otmjeni stajling kreirati kombinacijom bijelog samta i elegantne bluze i sakoa.

Kada je riječ o obući, najbolje pristaju na niske modele poput mokasinki i modernih tenisica ili, u svečanijoj opciji, s cipelama na petu. Uz ovakve modele, njihova fluidnost u potpunosti dolaze do izražaja te zaokružuje elegantne kombinacije koje zrače udobnošću.

zanimljiva kombinacija

Bijele hlače nisu rezervirane samo za ljeto, a ovako ih nosi Jennifer Lawrence

Pogledaj galeriju