NE ODVAJAJU SE OD NJIH

Tajna njihove ljepote je konačno otkrivena: Ovo su omiljeni kozmetički proizvodi slavnih dama

08.05.2020 u 10:40

Bionic
Reading

Slavne dame imaju mogućnost priuštiti si vodeće dermatologe, kozmetičare i vizažiste koji brinu o njihovoj koži i daju im zlata vrijedne savjete, stoga ne čudi da se u njihovoj kozmetičkoj torbici nalaze samo vrhunski kozmetički proizvodi. Njihova tajna ljepote sada je konačno otkrivena. Slavne dame 'A' liste otkrile su svoje omiljene preparativne kozmetičke proizvode od kojih se ne odvajaju

Dr. Barbara Sturm hijaluronski serum

Tisuću dolara vrijedna takozvana 'krema od krvi' i pomlađujuća maska ​​za lice s potpisom brenda Dr. Sturm veliki su hit među holivudskim ljepoticama. No najpopularniji proizvod nesumnjivo je ovaj hidratantni serum kojeg, osim Kim i Kourtney Kardashian, obožava i manekenka Bella Hadid. Slavna ljepotica je priznala kako je brend dr. Sturm odgovoran za transformaciju njezine kože.

Bioderma Sensibio H2O micelarna voda

Victoria Beckham, Khloé Kardashian, Tracee Ellis Ross, Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow... lista zvijezda koje obožavaju micelarnu vodu za skidanje šminke s potpisom brenda Bioderma je poduža. Ova micelarna voda ne isušuje i ne iritira kožu, a make up uklanja u svega nekoliko poteza.

Dr. Dennis Gross Alpha Beta univerzalni dnevni jastučići za piling

Crna pantera Naomi Campbell ideal je ljepote i u 50-oj. Slavna manekenka vjerna je ovom beauty preparatu - jastučićima za piling koji skidaju mrtve stanice kože i kao rezultat ostavljaju kožu glatkom i blistavom. Ovaj proizvod obožavaju i Zoë Kravitz, Selena Gomez i Constance Wu.

SkinCeuticals C E Ferulic serum

Prepun vitamina C i E, kao i ferulinske kiseline (otuda i njegovo ime) - ovaj serum neutralizira utjecaj slobodnih radikala na kožu i usporava znakove starenja na koži. U slavne dame koje su vjerne ovom serumu ubrajaju se Sienna Miller, Hailey Bieber i Brooke Shields koja jednom prilikom izjavila da je 'opsjednuta' njime. 'Prepun je antioksidansima i zaista moju kožu čini blistavom. Otkad sam ga počela koristiti primijetila sam razliku kada su sitne bore u pitanju', ispričala je Shields za Redbook.

La Mer Creme de la Mer

Zvijezde poput Chrissy Teigen, Kate Hudson i Ashley Tisdale obožavaju ovu skupocjenu kremu koju si ne može svatko priuštiti, no nitko je ne voli više od Jennifer Lopez. Slavna pop diva navodno ovu luksuznu kremu za lice nanosi od glave do nožnih prstiju. Možda je upravo to tajna njenog mladolikog izgleda.

Lancer Skincare The Method Polish eksfolijat

Dr. Harold Lancer je dermatolog slavnih zvijezda među kojima su Kim Kardashian, Beyoncé, Ryan Seacrest i Jennifer Lopez. Svim svojim pacijentima stalno napominje koliko je važno u svakodnevnu beauty rutinu uvrstiti piling. Njegov najpoznatiji proizvod je eksfolijat koji reality zvijezda i vlasnica nekoliko beauty i modnih brendova, Kim Kardashian, koristi godinama.

Biologique Recherche losion P50

Ako možete pregrmiti njegov ne baš ugodan miris za koji je zaslužna mješavina octa, — which is made with vinegar, hrena i luka, postići ćete svilenkastu, čitu i blistavu kožu lica. Ovaj proizvod obožavaju sestre Mary-Kate i Ashley Olsen, Madonna, Nicole Kidman, pa čak i Brad Pitt.

Caudalie Beauty Elixir

Karlie Kloss, Cara Delevingne i Katy Perry ne mogu zamisliti dan bez ove čudotvorne vodie za hidrataciju. Caudaliejev mist uvijek sa sobom u torbi nosi i glumica Liv Tyler, a posebno na putovanjima. Glumica je za Allure otkrila kako joj je ovaj proizvod 'najdraži na cijelom svijetu'.

Mario Badescu isušivajući losion za akne

Ako imate problematičnu kožu sklonu prištićima, onda vam je u kolekciji potreban ovaj isušivajući losion za isušivanje akni koji je Kylie Jenner, Lili Reinhart, Belli Hadid i Rosie Huntington-Whiteley pomogao kožu vratiti u normalu.

Weleda Skin Food krema za lice

Ova svjetski poznata i vrlo pristupačna krema pas je za suho lice, ruke i stopala, a o njoj se navelike počelo pisati nakon što je Victorija Beckham priznala kako je uvijek nosi sa sobom. Otada je Weledina Skin Food bogata krema za lice stekla brojne sljedbenice, uključujući Juliju Roberts, Priyanku Chopru i plus size manekenku Ashley Graham koja je priznala kako je ovisna o ovoj kremi.

iS Clinical Active serum

January Jones, Shay Mitchell i Jessica Alba svakodnevno koriste ovaj anti-age serum za koji su saznale od svog dermatologa. 'Rečeno mi je da će mi ovaj proizvod spriječiti nastanak bora i prištića. Zaista pomaže. Primijetila sam kako su se sitne bore na mojoj koži ispeglale', otkrila je Alba.

Shani Darden Retinol Reform serum

Dermatogolinja Shani Darden lansirala je svoj brend kozmetičkih proizvoda, a omiljeni je serum s retinolom i mliječnom kiselinom koji krasi kozmetičke torbice zvijezda poput Rosie Huntington-Whiteley, Laure Harrier i Chrissy Teigen. 'Pegla sitne bore. Svaki put nakon što ga koristim naredno jutro dobijem komplimente na račun svoje kože', rekla je manekenka Chrissy Teigen.

Tatcha Luminous Dewy Skin mist

Kim Kardashian i Kylie Jenner uvijek pri ruci imaju ovaj hidratantni mist kojim svako toliko osvježe lice i pruže mu instant hidrataciju. Fan ovog proizvoda je i glumica Drew Barrymore. 'Mist vodice su pravo otkriće za mene', rekla je glumica za Vogue i priznala kako joj ovaj proizvod pomaže osvježiti make up, posebice kada zapne na poslu i po nekoliko sati.

Augustinus Bader The Cream krema za lice

Cijena ove kreme neće vas potaknuti da je kupite, ali svakako je vrijena spomena. Njen sastav kreirao je profesor primijenjene biologije matičnih stanica, a razlog zbog kojeg je tako posebna je taj što sadrži spoj pomlađujućih molekula nazvanih Trigger Factor Complex 8. Priyanka Chopra, Victoria Beckham i Kris Jenner obožavaju ovu čudotvornu kremu, a omiljena je i glumici Diane Kruger koja ju nju investira od samih početaka.