MODA U MALOM PRSTU

Tajna nepogrešivog stila Jadranke Sloković

04.05.2016 u 12:52

Bionic
Reading

Na proslavi 35. godišnjice rada naše uspješne dizajnerice Matije Vuice pozornost je plijenila uvijek besprijekorno dotjerana odvjetnica Jadranka Sloković

Odvjetnica Sloković svakim pojavljivanjem u javnosti iznova dokazuje da je jedna od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj. Njen je modni ukus nepogrešiv i jako dobro zna što joj dobro pristaje, a godinama je vjerna  monokromatskim kombinacijama i poslovnoj eleganciji koju razbija pomno odabranim, ali uvijek efektnim dizajnerskim torbicama.

Na Diva Fashion Ballet by Matija Vuica Coutureu pojavila se u omiljenoj crno-bijeloj kombinaciji, crnim elegantnim hlačama na crtu, salonkama, bijeloj bluzi i kaputu A-kroja, a pomalo strog styling osvježila je šarmantnim detaljima - maramom zavezanom oko vrata i upadljivom srebrnom torbom francuske modne kuće Dior. Efektna srebrna torbica Diorama dominirala je kombinacijom uspješne odvjetnice koja je još jednom dokazala da jednako uspješno pliva i u modnim i odvjetničkim vodama.


Da efektna torbica može podignuti odjevnu kombinaciju, Jadranka Sloković pokazala je već puno puta pa su upravo dizajnerske torbice s metalnim lancima ili efektne ručne torbice clutch ono što najčešće nosi u večernjim prigodama kojima podiže svoja modna izdanja u omiljenoj crnoj boji.

Njezinu ljubav prema lijepim torbama prokomentirao je nedavno i naš modni kritičar Fashion Guru koji je primijetio da 'ponekad, kao i sve žene, voli vidljivo brendirane komade, poput velike Chanelove torbe što je tipično za ovo naše područje, tko ima, neka se vidi. No kod nje ipak prevladavaju umjerene linije i neutralne boje, a često je se može vidjeti u monokromatskim kombinacijama te neizostavnim velikim torbama s potpisom Chanela ili Celine'.