PRAVILA JOAN COLLINS

'Tajna našeg braka je da nikada ne koristimo kupaonicu zajedno'

11.11.2013 u 08:23

Bionic
Reading

Imala je pet muževa pa bi se moglo reći da je Joan Collins stručnjakinja za brak. No s obzirom na to da su njezina četiri braka ipak završila razvodom, možda bi njezine savjete za bračnu sreću trebalo uzimati sa zrncem soli

Osamdesetogodišnja je glumica podijelila tajnu svoje sreće s petim suprugom Percyjem Gibsonom rekavši da nikada ne koriste istu kupaonicu te da ne ometaju jedan drugoga.


'Postoje pravila za život s Joan Collins, ali sigurna sam da postoje pravila za život s bilo kime. Nikada ne koristimo kupaonicu zajedno. Mislim da je važno imati odvojene kupaonice. Također, on nikada ne ometa moj društveni kalendar. Ja se nikada ne miješam u njegove financije. Povremeno mu dam savjet o izgledu, ali je on najmanje tašt muškarac kojeg sam upoznala.'

Collins i kazališni menadžer Gibson - 32 godina mlađi od nje - vjenčali su se 2002.


Joan priznaje da u početku nije bila zainteresirana za ponovnu udaju, ali se predomislila nakon što su postali bliski prijatelji. Također tvrdi da ona ne nosi hlače u kući.

'On je pravi muškarac i voli kontrolirati. Pretpostavljam da se može reći da dijelimo par hlača, po jednu nogavicu.'

Collins se prvi put udala za glumca Maxwella Reeda 1952, a kasnije je taj brak nazvala farsom. Razvela se kasnije od glumca i pjevača Anthonyja Newleyja, poduzetnika Rona Kassa i švedskog pjevača Petera Holma, piše MailOnline.