SVE OZBILJNIJE

Swift i Gyllenhaal upoznali roditelje

02.12.2010 u 11:50

Bionic
Reading

Veza Taylor Swift i Jakea Gyllenhaala, o kojoj još oboje mudro šute, navodno je sve ozbiljnija, a zgodni je par upriličio i upoznavanje s roditeljima

Taylor (20) je tako provela Dan zahvalnosti s Jakeom (30) i njegovom obitelji, a potom ga je odvela kod svojih roditelja u Nashville.

Vlasnica hita Love Story već je pet tjedana u vezi s Jakeom, no sudeći po svemu, ljubav cvate.

Atraktivna plavuša nije provela tradicionalni američki praznik u roditeljskom domu zato da bi u New Yorku upoznala obitelj Gyllenhaal te nakon toga povela Jakea u Nashville.

'Jake ju je pozvao u New York pa je Taylor impulzivno odlučila otići. Njezini roditelji nisu bili oduševljeni time, no shvatili su kad im je objasnila da jako malo viđa Jakea zbog posla i medijske buke koja se digla zbog njihove veze', rekao je jedan izvor.

Taylor je upoznala cijelu Jakeovu obitelj, mamu Naomi Foner, sestru Maggie Gyllenhaal i njezinog supruga Petera Sarsgaarda, a dobro informirani izvori kažu da je ljupka pjevačica ostavila sjajan dojam.

'Nije se ponašala kao razmažena zvijezda. Pomagala je u kuhinji i pri raspremanju stola. Ljubazno je razgovarala sa svima i jako se svidjela Jakeovoj obitelji', rekao je taj izvor.