JULIANA AWADA

Svojim stilom ova prelijepa prva dama zadaje glavobolje čak i Melaniji Trump

14.09.2017 u 13:05

Bionic
Reading

Juliana Awada, prelijepa supruga argentinskog predsjednika Mauricija Macrija, u fokusu je modnog svijeta jer po pitanju stila gotovo nikad ne griješi

Argentinska prva dama, koja s punim pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Južnoamerikanki, ponovno je pokupila samo najbolje ocjene za svoj nepogrešiv modni odabir.

Ležerno, a opet vrlo ženstveno izdanje u bijeloj boji, u kojem je razgledala zanimljivu izložbu u muzeju u Buenos Airesu posvećenu različitim kulturama Južne Amerike, laskalo je brončanom tenu ove atraktivne Latine libanonsko-sirijskog podrijetla. Mladenačka frizura s blagim valovima, cipele na petu u bež boji te odgovarajuća torba zaokružili su taj uspjeli dnevni stajling.

Za susret s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom i njegovom suprugom Sarom lijepa Argentinka odabrala je još jednu ženstvenu kreaciju, bijelu suknju A kroja sa sivim cvjetnim printom i odgovarajuću bluzu s tričetvrt rukavima, koju potpisuje argentinski luksuzni brend Mila Kartei.

Look je znalački podignula štiklama u tamnocrvenoj nijansi i odgovarajućom torbicom, kultnim modelom 2.55 luksuzne pariške modne kuće Chanel.

  • +13
Juliana Awada, argentinska prva dama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Juliana Awada svojim elegantnim stilom oduševljava gdje god da se pojavi pa ne čudi to da ju je magazin Vogue 2016. proglasio najbolje odjevenom ženom na svijetu.

  • +3
Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Reuters

Ova 43-godišnja ljepotica modu ima u krvi - njezina obitelj vlasnik je tekstilnog carstva u sklopu kojeg se nalazi poznati argentinski brend Awada.

  • +5
Juliana Awada - prva dama Argentine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je katkad uspoređuju i s Jackie Kennedy, Awada to smatra pretjeranim: 'Jackie je bila ikona jedne ere, ali imam osjećaj da sam ja ipak daleko od nje. Odabrala sam biti autentična, imati svoj stil i ne uspoređivati se ni s kim.'

Juliana Awada Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia