MODNI MAČAK:

Svidio mi se grupni seks

11.01.2011 u 13:41

Bionic
Reading

U ovotjednom Sexpressu poznati stilist Marko Grubnić otkrio je Marijani i Petri koliko novca troši na cipele i odjeću, koliko mu je trajalo najdulje razdoblje apstinencije i zbog čega mu se sviđa grupni seks

Bolestan sam kad je moda u pitanju, otkriva Grubnić i iskreno priznaje da nije jeftino biti Modni Mačak jer je to skup sport. 'Nisam tip osobe koja, kao većina Zagrepčana, doma nema parket, ali ima nove lobutanke', kaže slavni Mačak.

Na pitanje kakav je sa seksom u zadnje vrijeme, odgovara da je sa seksom uvijek dobar. 'Ne bi čovjek to rekao, ali uvijek nađem vremena za seks', priznaje stilist.

Otkriva da voli zavoditi i da je poprilično uspješan u tome. Kaže da ne zna za riječ 'ne' i kad si nešto zacrta, to je njegovo i božje. No ne voli zadovoljiti samo svoje potrebe, već i tuđe.

Čak i ako nije u vezi, kaže, uvijek se nađe netko tko zadovolji potrebe. Priznaje da nije doživio grupni seks u punom smislu te riječi, ali djelomično jest, i to mu se jako svidjelo te mu je to sad maštarija broj jedan.

Kad nije u vezi, Grubnić kaže da si priušti seks na jednu noć, ali kad je u vezi, nikad ne vara.

Je li nekog počastio striptizom, obilazi li seks shopove i je li se ikad snimao za vrijeme seksa, otkrijte u videoprilogu.