LJETNI HIT

Sviđaju vam se kratke hlače? Evo kakve odabrati

19.06.2015 u 07:03

  • +29

Kratke hlače

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Šorcevi su zavladali gradskim ulicama, ali prije no što uskočite u model koji vam je zapeo za oko, razmislite o tome kakav vam najbolje pristaje

Potrebno je ipak držati se određenih pravila, a jako kratke modele ostaviti za odlaske na plažu i boravak doma.

Ako želite prekriti trbuščić, odaberite model koji ima širu pasicu na struku i suptilne faldice. Izbjegavajte svakako remenje i upadljive džepove koji će privlačiti poglede na problematično područje. Na takav šorc odjenite lepršavi top rezan ispod grudi jer on laska figuri i prekriva kritično područje. Ako želite naglasiti noge, odaberite modele s manžetama na nogavicama.

Muče li vas širi bokovi, najbolje je odabrati model koji prati liniju tijela, a da opet ne bude preuzak. Bitno je da su nogavice ravnog kroja, a svakako je poželjno odabrati materijal koji ima elastina i tamnije je boje. Izbjegavajte džepove koji strše sa strane jer će još više naglasiti bokove. Na šorc odjenite top ukrašen detaljima koje će skrenuti pogled s donjeg dijela tijela ili osvježite outfit upadljivom ogrlicom. Odaberete li šorc srednje dužine, neka bude na vertikalne prugice koje će donji dio tijela učiniti vizualno mršavijim, samo vodite računa o tome da ne bude od lepršavog materijala.

Ako vas krasi figura pješčanog sata, idealan model za vas je šorc visokog struka, kakav je ove sezone jako trendi. Svakako izbjegavate modele koji 'leže' na bokovima i ravnih su nogavica. Majicu nosite umetnutu u njega, a neka prati liniju tijela te struk svakako naglasite zgodnim remenom.

Ukoliko imate ravnu figuru, potražite modele koji dodaju teksturu i dimenziju, bilo da je riječ o istaknutim džepovima, naborima, bilo izvezenim ukrasima. Izbjegavajte obične i široke modele koji će još više naglasiti dječačku figuru. Na šorc odjenite majicu s volančićima ili naborima ili pak tuniku s upadljivim ukrasima te remenom naglasite struk.

Kakvi se modeli mogu pronaći u dućanima, pogledajte u našoj fotogaleriji!