ČIPKASTA MINI HALJINICA

Sviđa li vam se romantična Jelena Rozga?

02.06.2013 u 13:03

Jelena Rozga

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Jelena Rozga održala je koncert na Proljetnom festivalu 2013. u Gornjem Kneginecu i ni ovoga puta nije propustila odabrati izazovan outfit

Vitka Jelena pokazala je svoju krhku liniju u uskoj čipkastoj haljinici koja je otkrila njene duge noge. U mini čipkastoj haljinici blijede boje bila vrlo romantična.

U takvom izdanju vrckava Jelena sigurno je potaknula maštu obožavatelja, a na festivalu je zajedno s njom pjevalo oko 1500 posjetitelja koji su uživali u koncertu kraljice estrade. I drugi dan Proljetnog festa u Varaždinu bio je praćen kišom i za proljeće neobično niskim temperaturama – ali, to nije zasmetalo Jeleni Rozgi da održi vatren koncert za svoje obožavateljice i obožavatelje iz sjeverozapadne Hrvatske.

'Već dugo, predugo nisam nastupila u Varaždinu. Uvjerena sam da će se moje nove pjesme, a naročito 'Nirvana' svidjeti publici', bila je sigurna Rozga prije koncerta, a publika je opravdala njena očekivanja ekstatičnim vrištanjem.

Kako je nedoavno otkrila u razgovoru za tportal, tajna njezina lijepog izgleda krije se u sreći i zadovoljstvu.

Jelenu ne uznemiravaju ni zločesti komentari o tome kako joj je vrijeme da ima djecu. 'Ja ću imati jednog dana djecu, ali ne još. Nisam još spremna', izjavila je Jelena, napomenuvši da joj njezini bližnji ne stvaraju nikakav pritisak u tom smislu.