FASHION GURU

Svi znamo za Meštrovu opsesiju logotipima; počastio nas je ovaj put dizajnerskim remenom, no supruga je bolje odjevena, koliko god se on trudio

  • 28.09.2022 u 14:20

  • Bionic
    Reading

    Na premijeri mjuzikla pojavio se i HRT-ov voditelj, i to u sasvim solidnom stajlingu, no nije odolio da ga ne 'razigra' dizajnerskim remenom s upečatljivom kopčom

    Davor Meštrović rijetko kada propušta kazališne premijere, pa makar bile i dječje, a one mu sigurno daju inspiraciju za duhovite primjedbe u 'Dobro jutro Hrvatska'. Svi znamo za njegovu opsesiju logotipima, pa tako za svaku premijeru ima prikladan proizvod, a ovom prilikom počastio nas je remenom s kopčom u znaku slova H.

    Ako niste znali, to je Hermes (H se ne čita) i imate ga kupiti na svakoj malo boljoj stranici ako želite original, a kvalitetnih lažnjaka ima na bacanje od placa pa do Alibabe.

    • +12
    Premijera mjuzikla Ljepotica i zvijer u Lisinskom Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

    Gospodin Meštar došao je u odijelu i crnoj košulji te crnim cipelama, a da bi dao malo boje tamnom stajlingu, odlučio se za narančasti 'Hremen'.

    Sasvim solidan stajling, makar moram priznati da je gospođa Meštar i dalje bolje odjevena od supruga, koliko god se on trudio.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.