FASHION GURU

Svi znamo za Meštrovu opsesiju logotipima; počastio nas je ovaj put dizajnerskim remenom, no supruga je bolje odjevena, koliko god se on trudio

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 28.09.2022 14:21
  • Objavljeno 28.09.2022 u 14:20
Davor i Senka Meštrović

Davor i Senka Meštrović

Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Na premijeri mjuzikla pojavio se i HRT-ov voditelj, i to u sasvim solidnom stajlingu, no nije odolio da ga ne 'razigra' dizajnerskim remenom s upečatljivom kopčom

Davor Meštrović rijetko kada propušta kazališne premijere, pa makar bile i dječje, a one mu sigurno daju inspiraciju za duhovite primjedbe u 'Dobro jutro Hrvatska'. Svi znamo za njegovu opsesiju logotipima, pa tako za svaku premijeru ima prikladan proizvod, a ovom prilikom počastio nas je remenom s kopčom u znaku slova H.

Ako niste znali, to je Hermes (H se ne čita) i imate ga kupiti na svakoj malo boljoj stranici ako želite original, a kvalitetnih lažnjaka ima na bacanje od placa pa do Alibabe.

  • +12
  • +9

Premijera mjuzikla Ljepotica i zvijer u Lisinskom

Izvor: Cropix / Autor: Biljana Blivajs / CROPIX

Gospodin Meštar došao je u odijelu i crnoj košulji te crnim cipelama, a da bi dao malo boje tamnom stajlingu, odlučio se za narančasti 'Hremen'.

Sasvim solidan stajling, makar moram priznati da je gospođa Meštar i dalje bolje odjevena od supruga, koliko god se on trudio.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!