NOVA KOLEKCIJA

Svi u Office shoes!

02.04.2012 u 11:14

Bionic
Reading

Ovog proljeća pronađi sve što tražiš u Office shoes trgovinama i opremi se za toplije dane. Provjeri fantastičnu novu kolekciju cool brandova obuće za tvoj urbani stil

Čekaju te poznati brendovi vrhunske obuće - Timberland, Converse, Nike, Skechers, Adidas, Supra, Kitten, te noviteti od ove sezone – Creative Recreation i Polo by Ralph Lauren.
www.officeshoes.hr


Polo Ralph Lauren – novo u Office shoes trgovinama!
Klasičan i autentičan, Polo je temelj svijeta Ralph Lauren muške obuće.
Polo je izvorni simbol klasičnog stila, čiji je logo prepoznat diljem svijeta kao simbol naslijeđa i autentičnosti.
Polo predstavlja liniju obuće za proljeće/ljeto 2012., koja će se svojim casual-sportskim stilom uklopiti u izgled svakog dobro obučenog muškarca.

Office shoes predstavlja novi brand – Creative Recreation
Creative Recreation osnovan je 2002. godine u Los Angelesu. Dizajniran kako bi popunio prazninu u suvremenom tržištu obuće, Creative Recreation spaja dobar izgled klasične cipele i udobnost svojstvene tenisici, stvarajući vrhunsku obuću.
Stvarajući kolekcije inspirirane putovanjima, kulturama i osobnim iskustvom , Creative Recreation stvara proizvode koji govore za sebe, koji su sinonim za stil.

Timberland – vrhunska obuća koja nudi najviše i u proljetno/ljetnoj sezoni
Za proljeće 2012. Timberland kombinira inovacije u performansama sa autentičnom baštinom prirode, opremajući muškarce za sve vrste avantura na otvorenom.
Kolekcija je dizajnirana za aktivne muškarce koji žele biti obučeni sa stilom od ranog proljeća do dugih, vrućih ljetnih dana.
Muškarci u cijelom svijetu biraju Timberland u ovo doba godine jer su sigurni da će dobiti pouzdane proizvode koji im omogućavaju da uživaju u svakom trenutuku u njihovim dnevnim aktivnostima.
Formentor P2i brodska cipela spaja najbolje performanse u klasi sa elegantnim dizajnom i izdržljivošću, omogućavajući muškarcima maksimalnu pokretljivost.
Gripstick™ tehnologija kombinira Gripstick™ gumu za istiskivanje vode u svim smjerovima, povećavajući prijanjanje.

Ovog proljeća Timberland se obavezuje žene opremiti obućom koja nudi najviše na otvorenom.
Kolekcija proljeće/ljeto 2012. kombinira lijepi izgled, sa tradicijom vrhunske izrade, udobnost i ekološki osviješten dizajn.
Nova obuća iz Timberlanda dizajnirana je kako bi žena izgledala dobro i osjećala se izvrsno tijekom cijelog, toplog ljeta.
Timberland predstavlja novu Earthkeepers® kolekciju sandala.
Žene se mogu osjećati slobodno sa sandalama koje ne samo da izgledaju dobro, nego su i napravljene imajući zaštitu okoliša u vidu. Sandale su napravljene koristeći tkaninu napravljenu od 74% organske jute i 26% pamuka u ulošku, 15% reciklirane gume u potplatu i organsku rafiju za elegantne dodatke.