KAO IZ SNOVA

Svi su gledali samo u ovu senzacionalnu haljinu

14.05.2015 u 09:21

  • +3

Lupita Nyong'o

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Oskarovka Lupita Nyong'o odjenula je spektakularnu Guccijevu haljinu na svečanom otvorenju filmskog festivala u Cannesu i još jednom oduševila modnim odabirom

Tridesetdvogodišnja glumica modno je briljirala na crvenom tepihu više puta. Nakon što je prošle godine zablistala u crvenoj haljini s plaštem dizajnera Ralpha Laurena na dodjeli Zlatnih globusa, oskarovka svakim svojim novim pojavljivanjem na crvenom tepihu dobiva čiste modne petice

Ove godine na dodjeli Oscara sve je zadivila u bijeloj kreaciji Calvina Kleina, a sada je u Cannesu izgledala poput djevojke iz bajke u plisiranoj haljini zelenkastih tonova.

'Ovo je zelena boja skakavca za otvorenje festivala u Cannesu. Hvala Chopardu, Gucciju i ženama iz Ugande koje su bile inspiracija za moju frizuru', napisala je Lupita na Instagramu.

Nježne ili malo življe pastelne boje odlično pristaju uz njezin ten, a jednako raskošnu haljinu nosila je i na dodjeli Oscara 2014. Tada je odabrala Pradinu kreaciju u plavim tonovima s dubokim V izrezom, što joj se očito sviđa jer je nosila nekoliko haljina tog kroja.

I ovaj je put haljina imala mali plašt koji joj je pokrivao ruke i ramena, a gornji dio bio je ukrašen cvjetovima. Lupita se očito osjećala i više nego ugodno jer je rado pozirala i vrtjela se ispred paparazza pa je lepršava haljina djelovala poput valova zahvaljujući laganom, plisiranom materijalu.