RIJETKO RAZOČARA

Svi pričaju o jedinstvenoj vesti Michelle Obame

02.11.2016 u 13:42

Michelle Obama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Tradicionalnu proslavu Noći vještica prva dama Amerike Michelle Obama iskoristila je za pokazivanje najnovije elegantne kombinacije u nizu

Predsjednički par Obama pridružio se brojnim Amerikancima u tradicionalnoj proslavi Noći vještica organizirajući veliku tematsku zabavu u Bijeloj kući. Tom prigodom američki predsjednik uskočio je u klasičnu očinsku kombinaciju veste i  traperica, a njegova bolja polovica odlučila se za zanimljivu kombinaciju kojom se ponovno našla u središtu modne pozornosti.

Stajliš Michelle tako je maskirane uzvanike dočekala u neobičnoj vesti za koju se naknadno ispostavilo da je djelo slavnog američkog dizajnera kambodžanskog podrijetla Phillipa Lima. S običnim crnim hlačama i čizmama fokus je stavila na jedinstvenu trobojnu vestu asimetrična kroja s baršunastim rukavima i detaljima od vune i žakarda u prugastom uzorku pepita. Ova unikatna vesta u žutim, smeđim i crnim tonovima sa zanimljivim detaljima u prodaji se nalazi za nešto manje od pet tisuća kuna. 

Kako ističe dizajner Phillip Lim, vesta 'reinterpretira umijeće izrade japanskog oklopa na svjež i moderan način'.

Iako je samo dani dijele od finalnog napuštanja pozicije prve dame Amerike, Michelle Obama svaki trenutak, pa tako i proslavu Noći vještica koristi za predstavljanje svog jedinstvenog smisla za modu zbog kojeg je s godinama stekla puno obožavatelja.