VRUĆI ZAGREBAČKI ASFALT

Svi pogledi na špici bili su upereni u zgodnu brinetu u bijelom

14.07.2017 u 06:47

Bionic
Reading

Ljetne temperature zahtijevaju laganiju odjeću, a tog se modnog pravila pridržavaju i uvijek tip-top skockane Zagrepčanke

Kao i obično, lijepih šetačica u pomno osmišljenim outfitima nije nedostajalo u središtu Zagreba koji se za ljetnih mjeseci pretvara u pravu modnu pistu.

Da su naše fashionistice ukorak sa svjetskim trendovima, dokazala je i zanosna brineta za kojom su se okrenule mnoge glave. Odjećom u bijeloj boji ljeti ne možete pogriješiti, a zna to i ta atraktivna šetačica koja je zapela za oko našem fotografu.

  • +5
Moda sa zagrebačke špice Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Odjevena u trendi bijelu haljinu iznad koljena, koja je otkrila njezine vitke i osunčane noge, bila je pravi mamac za poglede.

Ovaj jednostavan outfit upotpunila je sandalama i torbom u crnoj boji, a s velikim osmijehom na licu teško ju je bilo ne zamijetiti. Look primjeren za posao, ali i šetnju po gradu pun je pogodak, složit će se mnogi. Prozračna bijela boja svake je godine velik ljetni hit, pa ćete biti vrlo stajliš ukoliko se odlučite za nešto u ovoj uvijek modernoj boji.

Ni druge dame sa zagrebačke špice nisu bile ništa manje uspješne pokazavši da su lekcije iz ljetne mode svladale s najboljim ocjenama uskočivši u vruće hlačice, trendi haljine i topove otkrivenih ramena, bijele traperice, vesele ljetne haljinice…  

A kako se nose Zagrepčanke za ljetnih vrućina, provjerite u našoj fotogaleriji.