vrijeme darivanja

Svi božićni pokloni za drage osobe na jednom mjestu. Evo gdje!

18.12.2023 u 09:51

Bionic
Reading

Obožavamo vrijeme darivanja i smišljanje poklona koji će izmamiti osmijeh na nečije lice. No odabir savršenog poklona nekada može biti zamoran - obilazak trgovina, gužve ili dugi rokovi isporuke

Ali, ne mora biti tako jer donosimo hrpu odličnih gadgeta koje možeš pronaći na jednom mjestu - u Medikoru! Uz to su svi* proizvodi sniženi 20% uz promo kod MEDIKORXMAS20.

Božićni pokloni za novopečene mame i tate

Za sve mame i tate sniženi su 20% svi Omron inhalatori (uz promo kod MEDIKORXMAS20), ali i ništa manje popularni Nano pulsni oksimetri, a tu su još i beskontaktni toplomjeri, neizbježan Frescopad - hladni gel oblog te sterilizatori, grijači bočica, baby monitori, vage za bebe i brojni drugi uređaji.

Za one mame koje vole posebno ugodan osjećaj u svome domu, tu su brojni aroma difuzori i ovlaživači zraka.

Božićni poklon za roditelje

Odabir božićnog poklona za roditelje nikad nije bio lakši! Svaku mamu će razveseliti mekana i topla grijaća dekica ili pak grijač stopala s masažom.

Mame, ali i svaka draga ti ženska osoba će biti oduševljena uređajima za manikuru i pedikuru, jer lijepe i njegovane ruke su ono što volimo.

Za potpun wellness-božićni ugođaj u domu, predlažemo jedan od Beurer masažera stopala ili masažnih sjedalica jer - i roditeljima je potrebno opuštanje i uživanje u toplini svoga doma, osobito u zimsko vrijeme.

Božićni pokloni za sve ljubiteljice beauty tretmana

Medikor Beauty ponuda će zadovoljiti svaku ljubiteljicu beauty tretmana, bez obzira tražite li uređaje za lice ili za tijelo.

Od anti anti-age uređaja izdvajamo popularnu RIO FaceLite led masku i nastvak* za dekolte - provjeren anti-age tretman protiv bora i nepravilnosti na koži lica, vrata i dekoltea!

Božićni poklon za brata, prijatelja ili dečka

Nano Pain Relax mišićni elektrostimulator je odličan izbor i nećete pogriješiti ako ga poklonite nekome ispod bora. Uređaji iz naše ponude doprinose dubinskom opuštanju mišića, ali i ublažavaju bol u mišićima i zglobovima.

Još jedan odličan izbor je Beurer MG 99 ručni masažer koji snažno i brzo otklanja napetost i umor u mišićima. Sportaši ga obožavaju!

Božićni poklon za sestru, curu ili prijateljicu

Svaka ženska osoba voli lijepe i sređene nokte, a uz naše uređaje za manikuru i pedikuru, sve to može imati u udobnost vlastitog doma.

Setovi za manikuru i pedikuru odličan su božićni poklon! Ako još niste sigurni u pravi poklon za sestru ili prijateljicu, pogledajte ponudu uređaja za čišćenje lica i stiliziranje kose.

Akcija 20% popusta na proizvode brendova Nano, Beurer i Rio Beauty uz kod MEDIKORXMAS20 traje do 31.12., dok su Omrom inhalatori sniženi do 22. 12. na web shopu shop-medikor.hr i u Medikor storeu, Tratinska 58, Zagreb.

*Promo kod Medikorxmas20 ne odnosi se na zamjenske i rezervne dijelove