VRUĆI STAJLINZI

Sve Severinine seksi provokacije na nastupima

24.02.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Prisjetili smo se kako je provokativno (polu)odjevena Severina, bez zamjerki kakve su je snašle ovih dana nakon seksi nastupa na Dori, u posljednje vrijeme za mikrofonom žarila i palila po Lijepoj Našoj i šire

Dvije-tri stvari bile su preškakljive oko nedavnog pojavljivanja Severine Vučković na Dori 2011. To što je bila gologuza samo je jedno. To što je i ono minijaturno crno kožnato odijelce sa zakovicama asociralo na sado-mazo, drugo je. Sve je to objedinila u udarnom televizijskom terminu, eto, tu leži bit problema i ne čudi baš toliko kritički pristup dijela javnosti cijeloj stvari.

Jer, ruku na srce, fanovi joj zasigurno nisu zamjerili razgolićena izdanja u kojima se pojavljivala na svojim koncertima. Njezin su imidž na sceni stvorile ultrakratke pripijene šljokičaste haljinice i suknjice, korzeti, svileni kombinezoni, vruće hlačice, da ne opisujemo dekolteiće 'na izvol'te' od kojih boli glava.

Sve smo to prikupili na jednom mjestu, a kako je vruće bilo posljednjih godinu-dvije na Sevkinim nastupima, pogledajte u fotogaleriji.