SRETAN ROĐENDAN!

Sve o stilu slatke kovrčavice Taylor Swift

13.12.2010 u 09:56

Bionic
Reading

Taylor Swift 13. prosinca slavi 21. rođendan, a ovo je definitivno bila njezina godina jer se nagrade i priznanja za ovu country pjevačicu samo redaju

Nedavno je proglašena osobom godine časopisa Entertainment Weekly i najmlađa je osoba u povijesti koja je dobila takvo priznanje. Osim tooga, proglašena je osobom s najseksi kosom, lansirala je vlastiti parfem, među najutjecajnijim je osobama na Twitteru, a od nedavno je u ljubavnoj vezi s Jakeom Gyllenhaalom. Treba li nabrajati još?

U to, mnogi hvale njezin modni stil. Saznaj kako i ti možeš izgledati poput ove pjevačke zvijezde za koju mnogu kažu da utjelovljuje šarm dobre djevojke iz susjedstva.

Taylor je karijeru započela u kaubojskim čizmama i kratkim haljinicama, no s vremenom je pokazala da se u trenu može pretvoriti iz seoske djevojke u pravu princezu koja itekako ima stila. Njezina kovrčava kosa joj je zaštitini znak. Nedavno se pojavila s ravnom kosom i izjavila je kako je mnogi uopće ne prepoznaju s takvim izgledom. A Taylor je dobila priznanje kao osoba s najseksi kosom upravo zbog svoje kovrčave kose.

Stoga, želiš li kosu kao Taylor Swift ukrasi je kovrčama. Koristi četku srednje veličine, dakle ni preširoku ni presitnu. Nakon pranja nanesi pjenu od korijena prema vrhovima, a potom kreni sa sušenjem četkom. Umjesto toga možeš koristiti i viklere i ostaviti ih preko noći. Na kraju završi s lakom za kosu.

Što se tiče šminke, Taylor je uvijek umjerena i voli prirodne tonove. Zapravo, najjača šminka s kojom smo je mogli vidjeti su jarko crvene usne te smokey eyes, koje ipak ne fura pretjerano često. Želiš li se našminkati poput ove country pjevačice, izaberi ružičaste, lagane tonove za rumenilo i sjajilo za usne. Na kapke možeš staviti malo srebrnog i/ili bijelog sjenila koje Taylor vrlo često bira za glamurozni izgled. Želiš li se skockati za kakvu priliku kao s crvenog tepiha, svakako napravi smokey eyes i to sa zelenim nijansama.

Nikako nemoj zaboraviti crnu olovku za oči koju Taylor stavlja gotovo u svakoj prilici. Tako njezine lijepe, mačkaste oči najbolje dolaze do izražaja.

Kaubojske čizme i kratke haljine postali su svojevrsni zaštitini znak Taylor Swift. Iako danas često čizme zamijeni cipelicama ili sandalama, vrlo često je vjerna izgledu prave country zvijezde. Stoga, želiš li kopirati njezin look svakako nabavi kaubojske ili bajkerske čizme koje ćeš nositi uz kratke haljine. Najdraže su joj one do koljena, dakle ne previše kratke. Haljine često na sebi imaju čipku ili til ispod kojeg je čvršće platno.

No ako si traper fan, razočarat će se ako želiš vjerno skinuti Taylorin stil jer se ovu lijepu plavušu rijetko kada može vidjeti u jeansu. Ona je prava princeza i to se ne srami pokazati!

Modni dodaci

Taylor voli modne dodatke, ali nikada u tome ne pretjeruje. Voli skromne naušnice, dugačke ogrlice i široke narukvice. Ali ništa od toga nije pretjerano raskošno i kičasto. Može je se vidjeti i s trakom preko kose koja je ukrašena velikim cvijetom ili sličnim ukrasom.

Uvijek fit

Taylor priznaje da svoju vitku liniju duguje planiranoj prehrani. Jede mnogo sirovog voća i povrća i ponekad se počasti ribom. Ne ide u teretanu, ali ponekad trči i često ide u šetnju. Također, kada stigne vježba jogu i pilates. Ističe kako je zdrava prehrana najbitnija.

Želiš li inspiraciju za još neku modnu kombinaciju u stilu Taylor Swift, svakako posjeti stranicu http://www.dressliketaylor.net koja je u cijelosti posvećena modnom stilu ove country pjevačice.