PROGRAM SAJMA MODE

Suzdržite se od kupovine pa nabavite povoljno unikatni komad

09.05.2013 u 20:40

  • +3

Predstavljanje programa sajma mode Perwoll Zona 45

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jure Perišić

Bionic
Reading

U neformalnom okruženju i opuštenoj atmosferi lounge & restaurant bara People's predstavljen je u četvrtak atraktivan program najvećeg regionalnog sajma mode Perwoll Zona 45 koji će se od 16. do 19. svibnja održati na Trgu kralja Tomislava te Cvjetnom trgu u Zagrebu

Druženju su se pridružile i ambasadorice projekta – Judita Franković, Mara Bratoš i Marijana Batinić te članovi stručnog žirija natječaja Lift by Perwoll – Ana Pavić, Borut Mihalić i Ogi Antunac, kao i sami finalisti natječaja.

'Sajam mode Perwoll Zona 45, po četvrti put, i to na četiri dana, nudi bogati program te okuplja najbolje od regionalne dizajnerske scene na jednom mjestu. Prilika je to mladima da se predstave publici i kupcima, publici da kroz radionice nauči neke od tehnika profesionalaca, a tu je i nezaobilazni večernji zabavni dio s glazbenim nastupima poznatih jazz, swing, funky izvođača na jednom od najljepših gradskih trgova. Ukoliko možete, odgodite šoping do 16. svibnja i dođite na sajam odabrati neki svoj unikatni komad. i to po promotivnim cijenama', najavila je direktorica sajma Martina Matušin.

Od samog početka, u projektu sudjeluje brand Perwoll koji već četvrtu sezonu zaredom kroz platformu Lift direktno pomaže mladim dizajnerima da se predstave široj javnosti, a prošle godine brand je preuzeo i ulogu generalnog pokrovitelja.

'Uistinu smo ponosni što smo od samog početka prepoznali potencijal ovog projekta i što svojim angažmanom imamo priliku aktivno sudjelovati u stvaranju najvećeg regionalnog sajma mode te utjecati na razvoj regionalne modne scene općenito', istaknula je Miranda Mladin, direktorica marketinga odjela L&HC Henkela za Adria regiju.

150 izlagača koji dolaze iz svih krajeva Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine, Slovenije i Srbije, atraktivan popratni program, jedinstveni komadi po pristupačnim cijenama, proljetna atmosfera i predivan ambijent jednog od najljepših zagrebačkih trgova razlozi su da nikako ne propustite Perwoll Zonu 45.

Radno vrijeme sajma je u četvrtak od 11 do 22 sata, u petak i subotu od 10 do 22 sata te u nedjelju od 10 do 18 sati.