IMA SE, MOŽE SE

Supruga američkog ministra izazvala nezapamćen bijes javnosti

23.08.2017 u 10:07

Bionic
Reading

Supruga tajnika američke državne riznice Stevea Mnuchina izazvala je bijes javnosti nakon javnog hvaljenja dizajnerskim komadima prilikom izlaska iz zrakoplova američke vlade

Louise Linton, 36-godišnja škotska glumica i supruga tajnika američke državne riznice, također je kritizirana zbog izjave da su ona i suprug 'patili više' zbog plaćanja poreza.

Vođenjem raskošnog stila života Linton se početkom tjedna pohvalila objavom fotografijom sebe i supruga prilikom izlaska iz vladina zrakoplova. 'Odličan dnevni izlet u Kentucky', napisala je u opisu fotografije uz hashtagove Valentino, Hermes, Tom Ford i Roland Mouret, koji su se odnosili na odjevne komade što ih je odjenula tog dana.

Kako se moglo očekivati, američka javnost preplavila je Instagram supruge američkog tajnika negativnim komentarima, prozivajući ju za neukus, a jedan od njih uspio je zadobiti posebnu pozornost Louise Linton.

'Drago nam je što smo ti uspjeli platiti dnevni izlet', napisala je majka iz Oregona Jenni Miller, a njezin komentar nije dugo čekao na odgovor.

  • +5
Louise Linton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zar stvarno misliš da je ovo bio privatan izlet? Divno! Misliš li isto tako da je američka vlada platila naš medeni mjesec i sva naša putovanja? Lol. Prilično sam sigurna da smo platili više poreza za naše 'dnevne izlete' nego ti. Isto tako, prilično sam sigurna da se svake godine žrtvujemo više nego što bi ti ikad bila spremna', stoji u komentaru Louise Linton, a zatim se dotaknula i osobnog života komentatorice svoje fotografije.

'Vaša djeca izgledaju slatko, kao i vaš život. Znam da ste ljuti, no vjerujem da ste dobra osoba, baš kao i ja. Slanje pasivno agresivnih komentara na Instagramu neće vam pomoći da se osjećate bolje u životu', zaključila je Linton svoju javnu raspravu.

Nakon 'incidenta' na društvenim mrežama Louise Linton obratila se američkoj javnosti službenim priopćenjem u kojem se ispričava zbog spornog posta, kao i zbog odgovora majci iz Oregona.

Iako je u međuvremenu svoj profil na Instagramu odlučila zaključati, screenshot komentara Linton i sporne fotografije ubrzo je postao viralan na Twitteru.

Vladin dužnosnik za američke medije prokomentirao je cijelu situaciju rekavši da Linton pokriva svoje troškove kada sa suprugom putuje na službena poslovna putovanja.

Linton i Mnuchin vjenčali su se u lipnju na raskošnoj svečanosti u Washingtonu, na kojoj su bili i Donald i Melania, Ivanka Trump u pratnji supruga te američki potpredsjednik Mike Pence.

  • +3
Melania Trump u romantičnoj haljini J.Mendel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia