modna inspiracija

Suprotnosti se privlače: Evo kako nositi hit tenisice s lepršavim haljinama

09.04.2019 u 06:19

Bionic
Reading

Tenisice robusnog izgleda posljednjih sezona ne prestaju fascinirati modnu industriju, a zvijezde ulične mode svakim danom pronalaze originalne načine na koje ih spojiti s naizgled nespojivim odjevnim komadima

Gucci, Balenciaga i Louis Vuitton samo su neka od vodećih dizajnerskih imena koja su u aktualnu ponudu uvrstila takozvane 'ružne' tenisice i njihove inačice u formi sandala.

Na proteklim tjednima mode u svjetskim prijestolnicama upravo su 'ružne' tenisice postale omiljeni odabir utjecajnih street style zvijezda koje su uspjele dokazati da mogu idealno pristajati i uz modele romantičnih i lepršavih haljina.

  • +6
'Ružne' tenisice i ženstvene haljine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Fuziju funkcionalnosti i udobnosti, koju pružaju popularne 'ružne' tenisice, lakše je stilizirati nego što na prvu možete pomisliti, o čemu dovoljno svjedoče stajlinzi viđeni u modnim mjesecima.

Neke od najutjecajnijih zvijezda ulične mode uspjele su upariti izdržljive robusne modele tenisica s raskošnim haljinama, a rezultat su kombinacije ženstvenog izgleda s pravom dozom modne dramatičnosti.

U svijetu slavnih netipičnu kombinaciju robusnih tenisica i haljine na crvenom tepihu isprobala je kći kralja popa Paris Jackson, a nije joj odoljela ni poznata hrvatska voditeljica Nikolina Pišek Ristović.

  • +7
Paris Jackson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia