ISPLATIVA INVESTICIJA

Suknje i dalje dominiraju modnom scenom: Pronašli smo najljepše modele koje ćete nositi i narednih sezona

20.07.2019 u 08:02

Bionic
Reading

Uz pregršt trendovskih silueta suknji, ljetne mjesece i ove godine nesumnjivo će obilježiti one na kopčanje s nostalgičarskim prizvukom

Poput haljina, suknje na prednje kopčanje odišu retro vibrom i na trenutke podsjećaju na modele kakve su nekoć nosile naše mame i bakre. Dizajn prednjeg kopčanja u prvi plan stavlja gumbe koji u većini slučajeva imaju dekorativnu funkciju, no ponekad su doista u službi fiksiranja suknje na preklop.

Modeli suknji na prednje kopčanje mogu se nositi na niz načina, a posebno će zablistati u kombinaciji s prozračnim bluzama, bezvremenskim espadrilama ili trendovskim modelima ravnih sandala u dnevnoj varijanti.

I u aktualnoj sezoni modna ponuda high street i high end trgovina vrvi raznolikim modelima suknji na kopčanje koje stižu u mnoštvu veličina, boja i uzoraka.

Uz ljetne inačice od lana u zemljanim tonovima, ove sezone izdvajaju se minijaturne traper verzije na prednje kopčanje koje se lako kombiniraju uz puno odjevnih komada.

Zahvaljujući sezonskim sniženjima, dolazak do idealne suknje na kopčanje nikad nije bio lakši, a za vas smo izdvojili najljepše primjerke s polica trgovina.

  • +36
Suknje na kopčanje Izvor: Promo fotografije / Autor: promo