STILSKI POGODAK

Styling koji ćete poželjeti kopirati ovoga proljeća

28.01.2016 u 14:22

Bionic
Reading

Jessica Alba, glumica i poslovna žena koja proizvodi i prodaje proizvode od pelena do krema za sunčanje, u društvu zvjezdanih filmskih kolegica pojavila se na otvaranju njujorškog dućana Target, za što se posebno potrudila lijepo obući

Lijepa Jessica već je poznata modnoj javnosti kao glumica i poslovna žena koja njeguje svoj privlačan stil. Iako najviše briljira što se tiče ulične mode, ovaj put je zablistala na posebnom događanju kao što je otvaranje nove Targetove trgovine u New Yorku.

Kao što i priliči ovakvom događanju, Jessica se pojavila u odjevnim komadima s potpisom Targeta - bajkerskoj jakni i prugastoj majici u kombinaciji s upečatljivom cvjetnom suknjom midi dužine.

Svojim modnim odabirom glumica je postala još jedan u nizu zvjezdanih primjera koji dokazuju da kombinacija dvaju upečatljivih uzoraka itekako dobro izgleda.

Prugasti i upečatljivi cvjetni uzorak na suknji dodatno je naglasila srebrnim stiletticama s potpisom Briana Atwooda – obućom dostojnom titule poslovne žene čije se bogatstvo procjenjuje na pozamašnih 350 milijuna dolara.

Svoj styling Jessica je finiširala valovitom lob frizurom i nenametljivim make-upom u smeđim tonovima, koji je dodatno naglasio njezinu savršenu put.

Majka, glumica i uspješna poslovna žena nedavno je priznala kako je doživjela neku vrstu seksizma nakon što se upustila u vođenje kompanije The Honest, rekavši: 'Osjećaš se kao usamljeni vuk okružen muškarcima koji već imaju veliko poslovno iskustvo iza sebe. Sigurno govoreći, ljudi iz Hollywooda su me podcijenili misleći da sam potpuno luda što se upuštam u stvaranje kompanije. Takve stvari me izbace iz takta, no kao žena i kao glumica, s podcjenjivanjem sam se već imala prilike susresti, kao i s ljudima koji misle da sam spremna učiniti sve kako bih bila uspješna.'