FASHION GURU

Studentski look: Kolindi Grabar Kitarović na cvjetastoj bluzi pozavidjela bi i Mia Dimšić

  • 04.10.2018 u 13:44

  • Bionic
    Reading

    Za obranu doktorata Kolinda Grabar Kitarović odabrala je neupadljiv look, no ipak nije mogla proći nezamijećeno, a u tome su joj pomogli Chanelova torba i fluorescentni ceker

    Naša studentica predsjednica branila je doktorat i, što mislite, kako je prošla? Ma zasigurno je znala najbolje.

    Je li došla i najbolje odjevena? Sigurno nije bila najlošija jer većina studenata jedva spaja kraj s krajem i čeka kada će otplahutariti nekamo u inozemstvo, tako da se morala prilagoditi njihovom stilu. Prva žena države ovoga puta nije se mogla srediti onako kako samo ona to zna.

    • +3
    Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

    Da bi se stopila s masom, odjenula je cvjetastu bluzu, na kojoj bi joj pozavidjela i Mia Dimšić, obične crne hlače i Chanelov ceker, za koji ne znamo je li original ili je, poput nekih drugih naših političarki, bila šparna i pronašla vjernu kopiju. Našla se tu još jedna ceker torbica, kao stvorena za plac, s papirima.

    Fluorescentni ceker imao je i prigodnu poruku – ljubav. Što još reći, osim da trebamo širiti ljubav i osmijehe kao i naša predsjednica, jer nam ionako ništa drugo ne preostaje.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.