PRAVO IZNENAĐENJE

Strogo poslovna Victoria Beckham oduševila cipelama

28.09.2015 u 10:34

Bionic
Reading

Victoria Beckham nedavno je briljirala na Tjednu mode u New Yorku, na kojem je njezina kolekcija inspirirana putovanjem u Afriku doživjela velik uspjeh, a nakon nezgodnog partyja prošlog tjedna kraljica mode vratila se poslu i strogo poslovnom looku

Kraljica mode proteklog vikenda govorila je na Social Good Summitu kao UN-ova ambasadorica dobre volje, a svi su zamijetili njezin odličan outfit te ravne cipele.

Victoria nije jednom isticala koliko voli nositi štikle i prava je rijetkost da izađe u javnost u ravnim cipelama, kao što je to bilo ovaj put. Štoviše, u jednom je danu izmijenila dva monokromna outfita, ali crno-bijele ravne cipele je ostavila.

Na izlasku iz hotela paparazzi je tako snimili u crnim hlačama, bijeloj majici i dugom trendi sakou, a na summitu je bila vrlo otmjena u crnim hlačama te košulji s bijelom kragnom i vestom.

Možda su Victoriju malo uzdrmale fotografije na kojima je snimljena kako odlazi s partyja u 'neobičnom' stanju, djelujući kao da je popila koju čašicu previše, ali ovaj strogo poslovni look s ravnim cipelama za čistu je modnu peticu.