BAHATOST NA KVADRAT

Štopao biciklističku stazu pa napao biciklista

  • Autor: J. Nj.
  • Zadnja izmjena 30.01.2014 15:04
  • Objavljeno 30.01.2014 u 15:04
napad na biciklista

napad na biciklista

Izvor: Screenshot / Autor: YouTube

Vozač bijelog Audija A7 trenutno je najomraženiji vlasnik automobila u Velikoj Britaniji. Barem među biciklistima. Gospodina u košulji, naime, ‘proslavio’ je video klip u kojemu poput zadnjeg Balkanca izlazi iz auta i šakama ruši biciklista na asfalt

Sve je počelo na semaforu u Farringdonu. Biciklisti u Velikoj Britaniji pred svakim križanjem imaju poseban dio namijenjen stajanju, lijepo označen velikim bijelim biciklom nacrtanim na asfaltu. No, kako je više puta dokazano da je bahatost vozača proporcionalna cijeni auta koji vozi, lik iz bijelog Audija A7 ulazi u biciklističku zonu.

Jedan od biciklista vratio se do suvozačkog prozora kako bi mu rekao da ne smije tu stajati, no nakon što se upalilo zeleno Audi divljački starta iako su biciklisti bili na deset centimetara od njega. Očekivano, susreću se već na sljedećem semaforu, a isti biciklist više nije ljubazan i usuđuje se reći vozaču da je ‘je*eni papak’ (u slobodnom NSFW prijevodu). Ispada da je to istina.

Znali smo da je opasno dobacivati išta tipovima u crnim limuzinama, no ispada da boja auta nema nikakve veze. Cijena možda, ali prije će biti da je pitanje koliko je agresivna sirovina za volanom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!