zdravlje vašeg djeteta

Što za Vašu djecu nudi Centar za sportsko-rekreacijske i zdravstvene aktivnosti Draženović

12.09.2017 u 11:22

Bionic
Reading

Rekreativno bavljenje sportom doprinosi ispravljanju lošeg držanja i blažih deformacija posturalnog statusa, a Centar Draženović nudi programe koji će vježbanje i bavljenje sportom omogućiti i vašem djetetu

Centar želi biti poticatelj korisnog i zdravog provođenja slobodnog vremena djece i mladih u službi kako ranog otkrivanja njihovih motoričkih sposobnosti i sportskih sklonosti, tako i pridonijeti cjelovitom razvoju mladog čovjeka u svim njegovim vidovima. To je osobito važno s obzirom na ubrzani rast i velike fizičke promjene u pretpubertetskom i pubertetskom razdoblju. U skladu s tim valja spriječiti povećanu mogućnost poremećaja u sustavu za kretanje. Kada već dođe do takvih poremećaja, Centar nastoji doprinijeti ispravljanju lošeg držanja i blažih deformacija posturalnog statusa. Taj se cilj najdjelotvornije postiže upravo rekreativnim bavljenjem sportom, pa stoga Centar kroz tri specijalizirana programa nudi rekreativno bavljenje tjelesnim vježbanjem, plivanjem i skijanjem, što uključuje i sportske škole. Uz dva se sezonska programa, provodi i cjelogodišnji program sportske škole plivanja koji obuhvaća sve plivačke tehnike, a dopunjava se rekreativnim i korektivnim vježbanjem te s njim čini cjelinu. Provodi se u tri termina tjedno u trajanju od dva sata.

SVI PROGRAMI CENTRA DRAŽENOVIĆ

Program škole plivanja i preventivno-korektivnog vježbanja 

 

Program skijanja tijekom zimskih školskih praznika 

Cjelodnevni ljetni boravak djece 

Programe vodi profesor Zoran Draženović, nalazimo se u Zagrebu na adresi Trg Krešimira Ćosića 10, a sve dodatne informacije možete dobiti putem broja 098 281 178.