RECI MI ŠTO NOSIŠ…

Što vaše proljetne cipele govore o vama?

18.05.2012 u 11:00

Bionic
Reading

Cipele otkrivaju jeste li klasičarka, seksi zavodnica, racionalna matematičarka ili mangup

Vaš izbor ovosezonskih cipela govori o vama više nego što možete zamisliti. Evo klasifikacije časopisa Lucky.

Ravne sandale s remenčićem oko gležnja
Vi ste tip djevojke koja će se radije odlučiti za udobnost nego za patnju koja dolazi u paketu sa seksi modelima cipela. Ne vidite potrebe za bolnim vrtoglavim štiklama niti nestabilnim platformama i želite zadržati stvari čvrsto na zemlji. Sviđa vam se to što ste dijete u srcu.

Sandale s niskom potpeticom
Više ste rob stila nego seksipila. Pa što ako vaš dragi nije lud za vašom garderobom? Radije biste bili u skladu s trendovima nego nosili nešto što je možda neodoljivo seksi, ali prilično konvencionalno.

Raznobojne špagerice s platformom

Vi ste vedra cura koja voli slobodan duh. Društveni ste leptirić koji se druži sa svima koje susrećete, što znači da imate vjerojatno jednak omjer muških i ženskih prijatelja.

Balerinke
Vi ste klasičarka iz udžbenika. Želite da vaš raspored, životni stil, društvo i garderoba budu sa stilom. Više volite polaroide nego digitalne fotografije, šarmantne barove umjesto kafića, draža vam je Grace Kelly od Gwyneth Paltrow. Iako vam se i Gwyneth sviđa.

Platforme s remenčićem na gležnjevima
Vi ste nevjerojatno modno napredni. Prvi ćete isprobati novi intrigantni look i, naravno, pravi ćete ga se odreći. Vi ste ona koja postavlja trendove među svojim prijateljicama.

Sandale s remenčićima na T
Vi ste pravi seksi komad. U flertu vas nitko ne može nadmašiti i uvijek ste u središtu pozornosti. Znate kako ćete dobiti ono što želite.

Brodske cipele
Vi ste pravi mali mangup, odsjek šminkeraj. Pretpostavljamo da je većina vaših majica s ovratnikom i prestižnim logom, a vjerujemo da ste upisani u barem dva sportska kluba. Tenis i golf možda?

Sandale s dva remenčića
Vi ste idealna najbolja prijateljica. Dragi ste, volite dijeliti mudre savjete i vjerojatno vam ide dobro s djecom. Biranje darova za druge je vaš omiljeni hobi.

Drvene platforme

Vi funkcionirate s lijevom stranom mozga i mislite da logika može riješiti svaki problem. Bez obzira igrate li se dionicama ili samo računate tjedne troškove, majstorica ste matematike.