NOVI TREND

Što to Severina i Beyonce imaju zajedničko?

07.11.2012 u 12:40

Bionic
Reading

Baš kao u slučaju modnih trendova, frizure među slavnim i poznatim ljepoticama stalno se mijenjaju, a slavne dame pak nastoje oblikom frizure i bojom kose uvijek biti posebne, ali i u trendu. Najnoviji trend koji je osvojio neke od najpoznatijih stranih i domaćih ljepotica su šiške, ispod kojih je pogled zavodljiviji no ikada

Pop zvijezda Beyonce sa suprugom nedavno je viđena na košarkaškoj utakmici Brooklyn Netsa i Toronto Raptorsa, a pjevačka diva tom prilikom pokazala je i novu frizuru – kosu nešto svjetlije nijanse te upečatljive šiške. I doista, dok su neki raspravljali je li nova Beyonceina frizura pun pogodak ili potpuni promašaj, ono što se ne može poreći je činjenica da se na velika vrata vraćaju trendovi iz 90-ih, uključujući slavne šiške.

Zvijezdin frizer Kim Kimble, zaslužan za njezinu novu frizuru, opisuje šiške vrlo upečatljivima, a kako piše Huffington Post, inspiracija su mu bile 90-e te Joan Jett, šiške nastale slojevitim šišanjem koje lijepo uokviruju lice.

No ni domaće zvijezde ne kaskaju za najnovijim trendovima. Tako je prije nekoliko dana novu frizuru pokazala Severina na predstavi Mani Gotovac 'Pričaj mi o Gorkom'. Novi trend nije zaobišao ni slavnu manekenku Naomi Campbell i glumicu Rashidu Jones.

Neke zvijezde pak već dulje vrijeme furaju šiške pa ih se tako ne odriče glumica Jessica Biel, ali ni naše Iva Šulentić i Tatjana Jurić, koja je šiškama i ravnom kosom zamijenila nekadašnje loknice, a Mirna Zidarić je nedavno promijenila frizuru te nabacila šiške.