PRIVLAČNOST NA VRHUNCU

Što to muškarca čini apsolutno neodoljivim?

02.06.2014 u 09:59

Bionic
Reading

Što to muškarca doista čini privlačnim i apsolutno neodoljivim? Možda će vam na prvu na pamet pasti izgled, mišići ili nešto poput toga, no činjenica je da razliku između posve neodoljivih muškaraca i onih ne baš tako upečatljivih čine – male geste. Stoga, obratite pažnju

Prema glasovima korisnica Reddita, male geste su najbitnije po pitanju privlačnosti muškaraca, a slijedi čak 10 stvari koje muškarac može učiniti i biti nevjerojatno privlačan.

Biti ljubazan, pogotovo sa strancima. Bilo da se pomogne nekome ponijeti teške stvari uz stepenice, pridržati vrata, ustupiti mjesto u javnom prijevozu ili pak pomoći kada se nekome pokvari automobil – nema ničeg više seksi nego li kada muškarac u određenoj situaciji pokazuje svoj pravi karakter.

Smijati se na sav glas. Ma kako ostati ravnodušan pokraj osobe koja pronalazi radost i humor u svijetu oko sebe? Pravi, iskreni i nekontrolirani smijeh doslovce vas navodi da poljubite tu osobu.

Zasučite rukave. Ženama neće promaknuti muškarci sa zasukanim rukavima košulje koji ističu jake podlaktice, a kako navode znanstvenici, istaknute muške podlaktice ekvivalent su istaknutom ženskom dekolteu.

Govorite strastveno. Vrlo često je puno bitnije kako nešto kažete, nego li što govorite. Kada o nečemu govorite tako strastveno i s puno žara, drugoj polovici će to biti nevjerojatno privlačno i seksi.

Inicirajte i održavajte razgovor. Rijetko kome je privlačna ekstremna šutljivost, a osobe s kojima je teško razgovarati već si u startu umanjuju šanse kod druge polovice. Za oko uvijek zapinju osobe koje vješto vode 'inteligentan razgovor' te ne dopuštaju da komunikacija zamre.

Dobra koncentracija.
Nema ništa više seksi od muškarca duboko koncentriranog na određenu stvar ili problem te nabranog čela dok pokušava nešto smisliti.

Kuhajte. Gledati kako muškarac kuha i odlično se snalazi u kuhinji – teško da ima išta više seksi.

Kontakt očima. Kontakt očima jako je važan, a često može govoriti više od riječi. Osim toga, posebno je učinkovit kada ste okruženi drugim atraktivnim pripadnicama ljepšeg spola. Znati da vam netko daje punu pozornost, veliki je plus.

Budite promišljeni. Iznenadna poruka, ničim izazvan poziv, proslijeđen zanimljiv članak za koji mislite da će se drugoj osobi svidjeti, obilježavanje godišnjica i obljetnica – sve to jednostavno osvaja i obara s nogu.

Zagrljaj s leđa.
Taj tip zagrljaja je sladak, a osim toga djeluje vrlo zaštitnički. No, tko ne voli općenito zagrljaje?