NEĆETE VJEROVATI

Što sve Nevena, Leona i Vanja dobivaju besplatno?

05.06.2013 u 12:00

  • +7

Pogodnosti u kojima uživaju celebrityji

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Našim celebrity damama razne se pogodnosti nude šakom i kapom, a one se ne suzdržavaju od korištenja istih pa dok jedne uživaju u tretmanima ljepote ili skidaju dioptriju, drugima se sreća osmjehne u obliku krstarenja Mediteranom ili crvenog tepiha u Cannesu

Proteklog tjedna glumica Leona Paraminski uživala je sve pogodnosti svjetskog celebrityja u Cannesu, a prošle su godine tu privilegiju imali Doris Pinčić i Filip Juričić. Nakon što je Leona odabrala četiri luksuzne dizajnerske haljine, cipele i torbice, u svoj kovčeg spakirala je još pokoju svoju krpicu i bila je spremna za Cannes Film Festival, i to samo kako bi bacila oko na svijet glamura. U organizaciji Chivasa koji je glumici platio sve troškove, po samom dolasku u Cannes doživjela je malu neugodnost s obzirom na to da joj se po putu izgubila sva prtljaga, no ubrzo je i taj problem bio riješen. Leona je dobila novu raskošnu crvenu haljinu, a dok su vizažisti brinuli za njezin make up i frizuru, Leoni su doslovce na pladnju ponuđene torbice pa je sama birala između nekoliko njih. Ne vjerujete? Pogledajte u videu:

Ništa lošije nije prošla ni Nevena Rendeli koja je uz određene pogodnosti osam dana krstarila Mediteranom uz talijansku, španjolsku i francusku obalu. Nevena je jedna od zaposlenijih javnih osoba, a osim na HTV-u, odradila je druge angažmane - ambasadorica je jednog brenda mobilnog telefona, a nije je zaobišlo ni fotkanje uz popularno ljetno piće, otvorenje frizerskog salona kao ni rođendan popularnog brenda naočala.

'Ako se radi o otvorenju salona obuće, odjeće i slično, onda se najčešće honorar uzima u robi, iako postoje i iznimke kada poznate osobe jednostavno ne žele ni uslugu klijenta niti robu, već isključivo novac. Teško je govoriti o novcu jer je raspon velik, od 500 do 5000 kuna. To uglavnom vrijedi za malo jača imena. Kada je riječ o velikim modnim događajima, poput modnih revija, poznati dolaze zbog prijateljstva s pojedinim dizajnerima pa im oni za tu prigodu daju svoju robu', rekla nam je jedna PR savjetnica koja se svakodnevno susreće s takvim angažmanima.


Posljednjih nekoliko godina zahvaljujući trendu reklamiranja privatnih poliklinika, slavne face također trljaju ruke. I dok se neki od njih pojave na eventu kojega privatna medicinska ustanova organizira pa nakon toga dobiju primjerice besplatno skidanje dioptrije, druge se odluče za skidanje masnih naslaga, pomlađivanje raznim tretmanima, skidanje kila... pa ih nerijetko viđamo kako uživaju zamotani samo u ručniku na raznim tretmanima. To nije zaobišlo ni Vanju Mamić koja se fotografirala uz aparat za pomlađivanje, a Doris Pinčić uživala je u spa tretmanima. Jelena Perčin pred fotografima je razgledavala grudnjake i pribavljala krpice za ljeto, a Aleks Grdić i Antonija Blaće nisu odolijele isprobati najnovije modele sunčanih naočala.

Poziravši uz doktore i polikliniku za estetsku i plastičnu kirurgiju, Alka Vuica i Nela Kocsic ubrizgale su botoks, Fani Stipković premazala se blatom, a Marijana Batinić pozirala je uz aparat koji 'pegla' tijelo. Daniela Trbović spremno je isprobala i aparat za bezbolno skidanje dlačica.