CIJENE PALE DO DASKE

Što se još isplati ugrabiti na zadnjim sniženjima?

28.01.2013 u 09:28

Bionic
Reading

Ako ste svih ovih tjedana od početaka rasprodaja bili strpljivi i mudro sačuvali nešto kuna u novčaniku, došli ste na svoje – zasluženo! Po lancima ulične cijene su se spustile i za 70 posto i isplati vam se otići u jedan dobar pohod. Pogledajte djelić snižene ponude!

Kada su jesenske kolekcije tek stigle u dućane, bile su primamljivo dobro osvijetljene na lutkama u izlozima i unutar dućana. Sada je sva ta odjeća često nagurana u zaseban dio, vješalice su često ispremiješane, a vama dakako treba puno strpljenja dok iskopate kakav željeni komad. Iste stvari više nisu jednako primamljive na prvi pogled, ali ako točno znate što želite odnosno uklapa li se to u vaš stil, trud će vam se zasigurno isplatiti.

Iako će vam se događati da gotovo identična vestica u dva različita dućana košta nelogično drukčije, imajte na umu da plaćate i brend, i vrstu materijala te budite strpljivi i birajte samo najbolje ulove.

U Benettonu su pamučne majice ispod sto kuna, baš kao i pamučne tajice. Torbe su snižene na tristotinjak kuna, puloveri na oko 220 do 250, no valja znati imaju poveći udio prirodne vune te su stoga cijene sasvim primamljive. Tom Tailor ima vestice ispod dvjesto kuna, kao i pulovere, a vunena karirana suknjica košta nešto preko sto kuna. Za 59 kuna u Bershki ćete iskopati hlače, majicu, košulju...

Zara je cijene snižavala već nekoliko puta, a u H&M-u su puloveri svega 50 do 70 kuna. Idealan je trenutak kupiti i traperice i hlače u boji, također po 50 kuna. Mango također ima finalne cijene.

Motivi imaju odlične top majice po stotinjak kuna, a manje od dvjesto kuna koštaju i haljine.

Visoke kožne čizme u Massu možete pronaći snižene do 70 posto, pa se dobar par može kupiti za nešto preko petstotinjak kuna. Ako imate sreće i naletite na svoj broj, Shoe Box kožne gležnjače nudi već za 99 kuna.