MODNE ZALJUBLJENICE

Što poznate Hrvatice rade sa svom tom silnom odjećom?

26.08.2014 u 07:31

  • +3

Zvijezde u skupocjenim toaletama

Izvor: tportal.hr / Autor: Licencirane fotografije Nedim Grabovica / Klix.ba/tportal.hr/Promo

Bionic
Reading

Platiti haljinu skoro 20.000 kuna i pojaviti se u njoj na crvenom tepihu glamur je kakav si rijetki mogu priuštiti. No naše zvijezde poput Severine odjenut će i skuplje stylinge i izgledati senzacionalno. Ipak, što nakon pojavljivanja u javnosti? Hoće li drage komade s dizajnerskim potpisom, poput vojvotkinje Kate, opet odjenuti, hoće li ih donirati, pokloniti prijateljicama ili pak čuvati

Prašinu oko skupocjenih kreacija nedavno je podigla upravo Severina pojavivši se na splitskoj Rivi u stylingu teškom oko 50.000 kuna. 'Kraljica estrade', koja izgledom i modnim kombinacijama rijetko koga ostavlja ravnodušnim, u jednom je razgovoru za tportal otkrila da čuva samo one komade odjeće koji su joj prirasli srcu. Druge pak poklanja prijateljicama, nećakinjama i sestričnama.

Velika zaljubljenica u modu i skupocjene krpice je i voditeljica Vlatka Pokos. Ona se pak ne ustručava i po nekoliko puta na javnim događanjima pojaviti se u istoj haljini, baš poput vojvotkinje Kate koja reciklira omiljene haljine s vremena na vrijeme. Vlatka je tako početkom godine na otvaranju jednog dućana nosila crnu upečatljivu haljinu koju je prije toga nosila na još dva javna događanja, na Zagrebtour Festivalu u srpnju prošle godine te na otvorenju glamuroznog hotela krajem kolovoza, također prošle godine.

Zgodna Vlatka odjenut će i po nekoliko puta u javnosti komade koje voli i koje je skupo platila te ne sumnjamo da je zbog te osobine dobila samo pohvale. No ona je samo slijedila svjetske trendove još 2006. na Dori odjenuvši za pozornicu Kristalne dvorane opatijskog hotela Kvarner tirkiznu Diorovu vjenčanicu u kojoj se tada i udala. Tim je nastupom krenula stopama Madonne, pjevačice koja je još 1984. na dodjeli MTV-jevih nagrada odjenula svoju vjenčanicu. Kasnije su isto to napravile Britney Spears i Christina Aguilera.


Druge pak naše poznate modne ikone i zaljubljenice u modu čuvaju odjeću za svoje male nasljednice. Jedna od njih je, kako joj laskaju mnogi, modna ikona Mirela Forić Srna, poznata po svom osebujnom romantičnom i ženstvenom stilu s dozom klasike.

U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju svojedobno je izjavila da je ukus za modu naslijedila od žena iz svoje obitelji.

'Sve žene u mojoj obitelji uvijek su bile dotjerane i to je prešlo i na mene. A, već mi je sada jasno, i na Kasiju. Naime ona već zna što joj se sviđa i sama bira svoju odjeću, a kada se ja uredim, onda hoda za mnom govoreći - 'mama, kako si mi lijepa, i ja želim takvu haljinu', izjavila je za Slobodnu Dalmaciju, dodajući kako omiljene komade čuva za svoju malu nasljednicu, kao što je i njoj samoj majka sačuvala svoje torbe i nakit.

Bivša misica Lejla Filipović također spada među najljepše odjevne Hrvatice, a svojedobno je za tportal otkrila da joj je suludo nešto lijepo i kvalitetno, što je skupo platila, odjenuti samo jednom.

Komade u kojima se pojavi u javnosti nakon toga nosi na privatnim izlascima i druženjima.