OTKRIVAMO TAJNE

Što njegov seksualni stil govori o njemu?

30.01.2013 u 07:14

Bionic
Reading

Različiti muškarci imaju različite seksualne stilove. Neki vole eksperimentirati, a neki vole emotivan i nježan seks. No znajte da njegov seksualni stil puno toga otkriva o njemu

Neki muškarci su sramežljivi, neki su vrlo otvoreni, a neki se nalaze na granici između te dvije skupine. No, kako pojašnjava psihoterapeutkinja i spisateljica Tammy Nelson, svaki muškarac ima svoj seksualni stil. Neki to vole brzo, neki nježno, neki

strastveno… Najbolje od svega je što puno možete naučiti o muškarcu upravo kroz način na koji prakticira seks.

Transcedentni seks

Muškarc koji seks doživljava i na duhovan način te voli isprobavati i tantričke poze, najvjerojatnije je takav i u životu. Kao što i u seksu traži dubinu, tako traži dubinu i u svakodnevnim životnim stvarima. S njim može biti lijep život ako i sami njegujete duhovnu dimenziju. Ako ste pak realni i iznimno racionalni, onda ovakav tip muškarca i nije baš za vas.

Emotivni seks
Iako je to najčešće karakteristika žene, postoje i muškarci koji ne prakticiraju seks s osobama za koje nemaju osjećaja. Takvi muškarci svoje emocije iskazuju i putem seksa, odnosno vođenja ljubavi. Nježni su, pažljivi, govore tople ljubavne riječi, uživaju u predigri… Takvi su i u svakodnevnom životu, iskazuju emocije i znaju razviti snažnu bliskost s partnericom. Za žene koje i same polažu puno pozornosti na emocije, ovakvi su muškarci idealni partneri. No ako volite čvrste muškarce, onda se s ovakvim tipom muškaraca i nećete baš slagati.

Porno seks
On voli kopirati porongrafski seks u krevetu. Voli vidjeti vaše tijelo do u detalje, a voli i raditi sve što se radi u pornićima. Njegov seksualni stil mogu podnijeti isključivo žene koje su hrabre i otvorene u krevetu te nemaju puno predrasuda. Takvi muškarci vole pozornost i u stvarnom životu, katkada su preotvoreni, glasni su i vrlo otvoreno razgovaraju o seksu, čak i pred nepoznatim društvom. S njima dobro funkcioniraju žene koje su slične njima ili one koje se ne opterećuju stvarima koje druge ljude možda živciraju.

Eksperimentalni seks

Muškarci koji prakticiraju eksperimentalni seks, vole isključivo nove stvari, nove poze, a nerijetko i nove partnerice. Pomalo su mistični, razgovaraju i razmišljaju o stvarima koje drugim ljudima ni ne padnu napamet. Seks je za njih pomalo perverzan čin. Dobro se mogu složiti sa ženama koje su i same takve, pomalo mračne i tajanstvene te sklone perverzijicama. Nerijetko su u vezu takvih partnera uključene i druge osobe – i muške i ženske.