TAJNE KARAKTERA

Što njegov omiljeni sport govori o njemu?

21.03.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Kako vaš dragi provodi slobodno vrijeme, igra li golf, nogomet ili mu je pak omiljeni tenis. Ovisno o sportu koji je izabrao, možete iščitati njegov karakter, želju za natjecanjem i prioritete. Je li agresivan, strastven, smiren ili pak taktičar

Muškarac koji deset sati nedjeljom provodi gledajući nogomet, sigurno je drugačiji od onoga koji igra ping pong. Otkrivamo vam što njegov omiljeni sport zapravo govori o njemu

Golf
Ovaj muškarac ima strpljenja i prilično dobra primanja čim može uživati u golfu. Golferi nisu baš timski igrači, već više samotnjaci koji idu za svojim ciljem. No na ovog tipa možete računati jer je predan, uporan i marljiv.

Nogomet
Ljubitelji nogometa vole se natjecati i timski su igrači. Ovi muškarci imaju određeni macho senzibilitet i cijene zajedništvo. No ako je nedjeljom na TV nogometna utakmica, ne planirajte ništa s ovim frajerom jer on sigurno neće raditi ništa osim uživati u nogometu.

Plivanje
Plivači su ultimativni samotnjaci, izuzetno disciplinirani, izdržljivi i mentalno izuzetno stabilni ljudi. Frajer koji voli plivanje i time se bavi istreniran je do kraja, predan i iznad svega izuzetno uporan. Ne sakriva se iza kolektiva, snosi svoj dio odgovornosti i vjerojatno kao što se daje u plivanje, predaje se u vezama, naravno, samo kada je ona prava u pitanju.

Veslanje
Frajere koji vole veslanje krase discipliniranost, izdržljivost i čvrstina. Oni su pomalo asketski tipovi koji se daju sto posto u sportu pa tako i u vezi. Mirni su i staloženi, no ako planu, čuvajte se njegova bijesa.

Ping pong
Ovaj tip je uporan i izdržljiv te vjerojatno voli raditi uvijek po svom. Timska igra nije mu strana, ali ovo su svakako frajeri izražene osobnosti. Ne zanima ga što drugi misle. Veliki su taktičari, a znaju biti i eksplozivni.

Triatlon
Ovaj sport obuhvaća plivanje, bicikliranje i trčanje. Znači li to možda da se taj tip ne voli vezati? U svakom slučaju on je energičan, pustolovan, a ako se zaljubite u triatlonca, svakako nabavite par dobrih tenisica.

Poker
Ljudi koji igraju poker su smireni, strpljivi, vješti i dobro reagiraju pod pritiskom. No u jednu ruku oni su samotnjaci kojima ne smeta četiri sata sjediti za stolom s hrpom stranaca ili još gore sami u sobi igrajući online poker.

Surfer je individualac koji uživa u životu punim plućima
Kuglanje
Ovaj tip ne mari puno za trendove. Pomalo je čudan, ali na simpatičan način. Voli dobro društvo i zabave. Odličan je u koordinaciji te percepciji prostora i vremena.

Surfer

Ovaj muškarac iznad svega cijeni svoju slobodu, on je pustolov kojem nisu važne medalje, nego užitak i dobra zabava.

Hokej

Ako vaš frajer voli hokej, sigurno je strastven, jak i odan. Ove muškarce krasi izvanredna orijentacija, agilnost i brzina reakcije. Vjerojatno će i u vezi biti strastveni i davati se sto posto.

Košarka

Tip koji voli košarku je kompetitivan, energičan i ne boji se sukoba. Voli društvo, dobru zabavu i nije mu teško biti oslonac i potpora. Predan je onom što radi i odan osobi koju voli.

Tenis
Tenis je sport samopouzadnih, neovisnih individua kojE vole natjecanje, ali se za titulu vole izboriti sami. Tenis također uči muškarce da je OK zaplakati, posebno nakon osvojenog Grand Slam turnira.