NE MOGU PODNIJETI

Što na ženama odbija muškarce

04.10.2013 u 22:25

Bionic
Reading

Kombinezoni, leopard uzorak, uggsice, velike naočale, ogromne naušnice, modni su dodaci i stilovi koje muškarci mrze vidjeti na ženama, otkrilo je istraživanje koje je naručila TLC TV Shopaholic Showdown. Žene pak na njima ne vole lažni ten, hlače do gležnja, naušnice u ušima. I jedni i drugi idu toliko daleko da su čak spremni ostaviti partnera zbog užasnog stila odijevanja

Žene još na muškarcima ne vole vidjeti ružičaste traperice, ženske šalove i lažni ten. No zanimljivo je kako bi manje od polovine žena pristalo izaći s loše odjevenim muškarcem.

Muškarci pak kad je žensko odijevanje i moda u pitanju nemaju baš puno dilema. Većina ih, naime, voli prirodni izgled, a  ohladiti ih mogu ekstenzije, teški makeup i suha kosa uništena bojenjem. Ne sviđaju im se kombinezoni, previsoke pete i provirivanje tanga iz hlača.

Žene pak obožavaju stil Georgea Clooneyja, Harryja Stylesa, Brada Pitta koji su ušli u top deset muškaraca s najviše stila. Muškarci pak vole stil Holly Willoughby, vojvotkinje od Cambridgea, Victorije Beckham i Kelly Brook.

Studija na 1.000 muškaraca i 1.000 žena pokazala je kao će 64 posto žena muškarca procijeniti po odjeći, dok 48 posto muškaraca žene ocjenjuje prema izboru garderobe. One i teže pristaju na izlazak s loše odjevenim muškarcima, pa će njih samo 47 posto prihvatiti izlazak, dok će 55 posto muškaraca dati priliku ženi koja je loše odjevena.

No zanimljivo je kako je 11 posto muškaraca prekinulo s djevojkom jer nisu mogli podnijeti kako se odijeva. Samo devet posto žena prekinulo je s partnerima zbog lošeg smisla za modu. Žene će, naime, radije pokušavati promijeniti partnerov način odijevanja polagano mijenjajući njihovu garderobu.

Evo i popisa što ne vole i koji po njihovom izboru ima najbolji stil.

Stil koji muškarci ne vole na ženama: jeftine ekstenzije, piercing na licu, previše makeupa, tange koje vire iz hlača, crni teški makeup na očima, previsoke pete, oguljeni lak na noktima, robusne cipele u kombinaciji sa ženstvenom haljinom, sportski kombinezoni, leopard uzorak, topići koji otkrivaju tetovaže, uništena kosa, kosa sa šarenim pramenovima, uggsice, velike naušnice, dokoljenke, svečani kombinezoni, trenirke, crocsice.

Stil koji žene ne vole na muškarcima: traperice koje padaju prenisko, bejzbolske kape okrenute naopako, sportske kombinezone, čarape na sandale, hlače do gležnja, lažni ten, šarene naušnice, uggsice, likra, crocsice, ženski šalovi, cipele s potpeticom koje klapaju, naušnice u oba uha, ružičaste traperice, hlače stisnute u gležnju, duboki V izrez na majicama, dugačke ogrlice, trenirke koje su sparene gornji i donji dio, prekratke hlače, bijele veste.

Muškarci vole stil koji nose:
1. Holly Willoughby
2. Kate Middleton
3. Jennifer Aniston
4. Kelly Brook
5. Victoria Beckham
6. Fearne Cotton
7. Kate Moss
8. J’Lo
9. Katie Price
10. Coleen Rooney

Žene vole stil koji nose:
1. David Beckham
2. George Clooney
3. Brad Pitt
4. Gary Barlow
5. Philip Schofield
6. Robert Pattinson
7. Zac Efron
8. Cristinano Ronaldo
9. Russell Brand
10. Harry Styles