OBRATITE POZORNOST!

Što modni detalji govore o osobnosti muškarca?

02.08.2012 u 16:22

Bionic
Reading

Nema osjećaja sličnog leptirićima u trbuhu prije prvog spoja - pitate se hoće li odmah 'frcnuti' iskre (i što ako ne), molite se da zbog trenutne smušenosti i nervoze ne izlanete nešto neprimjereno ili pak ne prolijete piće po stolu (ili nekom drugom) i satima se prije izlaska uređujete pred ogledalom

 No kad se nađete oči u oči s njim, sve ćete to zaboraviti. Ipak stilistica Rachel Seliger kaže da biste trebali ostati koliko toliko pribrani i zamijetiti što to vaš muškarac nosi na prvom susretu - jer osim držanja, i govora, čak i njegovi modni detalji koji će vam upasti u oči mogu poslati određenu poruku o njegovoj osobnosti. Čitajte između redaka kako biste brže i lakše procijenili ima li potencijala za drugi spoj.

Evo nekih modnih dodataka koji će vam reći ponešto o njemu:

Šešir
Ljudi koji nose šešire mogu na razne načine iskazati svoju osobnost, no oni i mogu privući previše pažnje na prvom spoju. Ponekad je u redu ako ga nosi, primjerice ako idete na neki sportski događaj pa stavi šiltericu...

Lijep sat
Neki dečki jednostavno žele lijep sat na ruci koji im pokazuje točno vrijeme, a da s njime ne glume nekog heroja. Ovaj dodatak pokazuje da je on tradicionalan tip.

Šal
Ako ga nosi u proljeće i ljeto, imate posla s maminom mazom. Ako ga nosi u zimi znači da je zreo muškarac. Nekima od njih potrebno je puno hrabrosti da priznaju da je i njima - hladno.

Sunčane naočale
Važno je da ga u prvim kontaktima pogledavate u oči jer će vam one otkriti najviše informacija. Kada razgovara s vama sunčane bi naočale trebao skinuti. Uglavnom, u redu je da ih natakne na nos u nekim prigodama - kad ste na otvorenom a sunce nemilosrdno tuče, toliko da ne može vidjeti koliko ste zainteresirani za njega.

Manžete
Pokazuju ambiciju. Nema ih puno mladih muškaraca, no one su dio ulaganja u sebe. Njihovim nošenjem pokazuje da brine o svom izgledu i koji su mu životni ciljevi.

Kišobran
Cjepidlaka. Ali... Ako je stigao provjeriti kakvo će vam biti vrijeme na prvom spoju i čak se potrudio uzeti kišobran sa sobom - znači da je odgovoran i zaštitnički nastrojen. A i ispod kišobrana najslađe se stisnuti - u dvoje.



Tregeri

Misli da je jedinstven i drugačiji. Osim što će odati dojam 'štreberka', on će msliti da je 'cool'. Pokušat će vam prodati priču o tome kako ih je kupio na Hreliću, no najvjerojatnije je na njih potrošio pola plaće.

Narukvica
Sentimentalan tip. Znate li ikoga tko nosi narukvicu koja nema nekog emocionalnog značaja za tu osobu? Pitajte ga nešto o njoj kako biste lakše razbili led, i saznajte zašto mu toliko znači.