NOSI SE MAKSI

Što mislite o fensi haljinama zgodnih Hrvatica?

08.08.2012 u 09:46

Bionic
Reading

Dok nas poznate Hrvatice svakodnevno uveseljavaju fotkama u badićima i oskudnim opravicama u kojima šeću po morskim odredištima, sve tu i tamo zabljesnu i u kakvoj fensi dugoj haljini

Najležerniju dugu haljinu ovog ljeta isfurala je Vanja Halilović za vrijeme šetnje Stradunom s dečkom Franom Berbierijem. Jednostavna blijedoružičasta kreacija slobodno joj se omotavala oko vitkog tijela, a djelovala je tako dojmljivo kao da se radi o kakvoj kreaciji iz visoke mode.

Na Stradunu je u ležernijoj, pamučnoj sivoj haljini viđena i Tanja Dragović Ivanišević u društvu djece i prijatelja Grge Zečića. Prorez je naglasio njezin seksipil, baš kao i sasvim glamurozne gladijatorice.

Prekrasnu dugu haljinu vedrih boja nosila je i Ornela Vištica, uz podosta nakita i jednostavne balerinke. Nešto ozbiljnije izdanje je pak pokazala Fani Stipković tijekom večernjeg izlaska u noćni klub na moru. Ozbiljno je djelovala i Maja Šuput koja se odlučila za koraljnocrvenu boju i 'harmonika' nabore.

Fensi haljine Vlatke Pokos i Maje Cvjetković, pak, nisu dobile dobre kritike od našeg Fashion Gurua, iako su se trudile zablistati.

Najelegantnije su bile Zrinka Cvitešić Jelena Rozga, no one su se i pojavile na crvenim tepisima, na mjestima gdje se upravo takav glamur i očekuje.