POVOLJNIJE NE MOŽE

Što kažete na vjenčanicu od 1500 kuna?

20.10.2015 u 12:22

Bionic
Reading

Vjenčanica je najvažniji i, u većini slučajeva, najskuplji odjevni predmet u životu jedne žene. Mjeseci potrage za savršenom vjenčanicom, vikendi isprobavanja raznih modela i tisuće kuna potrošenih na pronalaženje te savršene haljine, može biti poprilično naporno. Poznata online trgovina Asos stoga je u svoju ponudu uključila vjenčanicu koja može predstavljati vašu najvažniju haljinu u životu za samo 1500 kuna

Vječnanica u ponudi Asosa ponuđena je u bijeloj nude boji, s detaljima poput decentnog v-izreza i tkaninom na leđima koja čini oblik nalik plaštu za dozu dramatičnosti. Prednji dio haljine ima zanimljiv plisirani detalj, dok je stražnji dio haljine nešto duži od prednjeg, čime neodoljivo podsjeća na kroj tipičnih vjenčanica, djelujući sasvim prigodno za šetnju do oltara.

Ipak, tradicionalni dizajneri vjenčanica nisu uvjereni u ovaj jeftini, online način nabave vjenčanice. Mnogi do njih složili su se da je riječ o vrlo riskantnom potezu i da je zapravo takav tip haljine najčešće napravljen od jeftinog polyester materijala. Također naglašavaju da je ipak riječ o najvažnijem danu u životu jedne žene, stoga smatraju da nije baš pametno riskirati. 

Spomenuta vjenčanica koja se nalazi u ponudi Asosa, djelo je australskog modnog brenda Famous and Partners - brenda specijaliziranog za kreiranje jeftinijih vjenčanica čije se cijene kreću od 500 do dvije tisuće kuna.