NA SAMO JEDAN DAN

Što kažete na njezinu dramatičnu promjenu izgleda?

27.11.2013 u 09:40

Jessica Alba

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Jessica Alba

Bionic
Reading

Jessica Alba poznata je po svojoj sjajnoj smeđoj i poludugoj kosi, a mnoge je iznenadila njezina nedavna transformacija u platinastu plavušu. No novi look nije dugo potrajao. Nakon svega jednog dana Jessica je ponovno postala brineta

Njezini brojni fanovi nemalo su se iznenadili kada je slavna Jessica Alba, koja slovi za kraljicu uličnog stila, na svom Instagramu osvanula je kao plavuša. Svoju dugu smeđu kosu nedavno je dosta skratila, a sada ju je i obojila u plavo te nabacila uvojke.

Međutim, Jessica je postala plavuša samo radi potrebe snimanja svog novog filma 'Barely Lethal', no već idući dan ponovno se vratila u svoju prirodnu smeđu boju. Iako lijepoj Jessica rijetko što loše stoji, zaključila je da sama sebi izgleda bolje kao brineta.

Gdje god se pojavi, Jessica dobiva same pohvale za svoj izgled, a mnogi je rado kopiraju. Najčešće nosi ležerne dnevne kombinacija upotpunjene upečatljivim detaljima, a uz njih odlično joj pristaje duga, sjajna smeđa kosa, a ta frizura lako je transformira od djevojke iz susjedstva u glamuroznu ženu.