NOVI TREND

Što kažete na dekolte Ede Bočkaja i Petra Vlahova?

19.07.2013 u 10:00

  • +9

Tko sve nosi muški dekolte

Izvor: tportal.hr / Autor: Matija Topolvec/Dario Haček/Grgo Jelavić/Goran Stanzl/Dražen Breitenfeld

Bionic
Reading

Uz ljepši spol koji je odavno pokorio naše fotogalerije tijekom ljetnih dana, pomalo smo zanemarili novi trend među muškarcima

Naši poznati dečki ljeti vole razdrljiti svoje kragne te nositi majice s velikim izrezom.

Kako i ne bi kad se temperatura penje do suludih Celzijusa?

Trend poznatih momaka koji pokazuju dekolte traje već nekoliko godina pa majice s velikim V-izrezom i košulje na kojima su otkopčani mnogi gumbi i nisu neka novost. Ukoliko ste vrijedno radili na svojim mišićima, upravo se to i traži.

Najviše nas je iznenadio hrabar dekolte Renea Bakalovića, a on je u Dubrovniku upoznao trend koji ga je osvojio. Novinar Petar Vlahov je u top formi cijele godine, ali ljeti si dopušta slobodniji i ležerniji look.

Vito Padovan također voli otkopčati dugme kako bi pokazao svoje mišiće, a Zdravko Mamić na svojim presicama voli biti nesputan, kao i Goran Ivanišević, također ljubitelj V-izreza.

U okovima ne voli biti ni Mladen Grdović pjevajući na pozornici, a tako razmišlja i Tarik Filipović, glumac i voditelj kojeg rijetko vidimo u takvim izdanjima.

Među muškarcima koji vole pokazati svoj dekolte su i Tony Cetinski, Neven Ciganović, Marko Grubnić, Eduard Bočkaj, Luka Nižetić i mnogi drugi.

Izaberite svog favorita u opuštenom izdanju…