LJUBAV MOŽE SVE

Što je to Ćorluka naučio Franku?

19.04.2013 u 09:16

Bionic
Reading

Iako donedavno nije znala ništa o nogometu, Franka priznaje da sada 'rastura' kada je riječ o tom sportu. Ćorluka očito ima i talent za podučavanje

Mlada pjevačica Franka Batelić ponovno je u središtu zanimanja javnosti. Ovoga puta to nije zbog njezine veze s nogometašem Vedranom Ćorlukom, nego zbog njezina nastupa na koncertu pop dive Beyonce. U razgovoru za Studio Jutarnjeg lista Franka otkriva kako ju je za predgrupu Beyonce prijavio njezin menadžer Siniša Bevanda.

'Iskreno, mislim da mi to ne bi ni palo na pamet. Zato je on uzeo stvar u svoje ruke. Povjerenje prije svega, zato tako dobro funkcioniramo', kaže 20-godišnja Franka. Kako kaže, trenutno radi na svojemu prvom albumu, a bavi se i fakultetskim obavezama jer je nedavno upisala pravo.

Budući da ona puno radi, a Ćorluka živi u Moskvi, postavlja se pitanje ima li mladi par uopće vremena za viđanje. 'Sve se može kada je želja dovoljno jaka. Inače, Moskva je super grad i nadam se da ću je uspjeti upoznati u boljem ruhu sada kada krenu temperature u plusu', kaže zgodna pjevačica.

Iako je u vezi s jednim od ponajboljih hrvatskih nogometaša, Franka priznaje da o tom sportu sve donedavno nije znala ništa. No čini se da Ćorluka ima talent za poučavanje jer Franka odnedavno tvrdi da 'rastura' nogomet.