BOLESNO ŽELJNA PAŽNJE

Što je Kim Kardashian napravila u restoranu?

22.10.2012 u 08:58

Bionic
Reading

Kim Kardashian zapanjila je goste i vlasnika jednog rimskog restorana kad se na pola romantične večere u društvu svog dečka Kanyea Westa ustala i u toaletu presvukla u drugu haljinu

Zamislite scenu: vaš dečko milijunaš poklonio vam je za rođendan romantično putovanje u Rim, atmosfera je intimna i uživate u večeri u prekrasnom restoranu. Većina bi se ljudi prepustila trenutku, ali ne i Kim Kardashian koja u medijima, činise, mora biti stalno i pod svaku cijenu. Zvijezda realityja, koja je upravo navršila 32 godine, čekala je dostavu dok je sjedila u restoranu Il Bolognese. Na pola večere vozač joj je donio vrećicu s odjećom, a ona je otišla u toalet i iz crne se kombinacije presvukla u Lanvinovu zelenu peplum haljinu.

'Najčudnije mi je bilo što je Kim došla odjevena u jednu kombinaciju, a napustila restoran odjevena u drugu', rekao je vlasnik restorana za časopis People. 'Na pola večere njihov je vozač došao u restoranu s ogromnom vrećicom, a Kim je otišla u toalet i presvukla se', kazao je zbunjeni rimski ugostitelj.

'Neki od naših gostiju bili su iznenađeni zbog njihove prisutnosti, ali su se još više zapanjili kad se pojavila u potpuno drugoj haljini. Kada je došla u restoran, nosila je dugu crnu haljinu i visoke čizme, ali kad je odlazila, nosila je zelenu.'

Svoj je stilski izbor Kim raspravila na svom blogu. 'Nosila sam zelenu Lanvinovu haljinu i cipele Tom Ford. Volim ovu haljinu! Obožavam ovu smaragdno zelenu boju; što mislite?', pitala je čitatelje.

Inače, West i Kardashian započeli su večeru šunkom i mozzarellom, kušali tjesteninu s umakom bolognese i torteline punjene ricottom i špinatom, a sve su zalili bocom chiantija, piše Mail Online.