pravI osjećaj doma

Što je dnevni boravak bez udobne fotelje?

19.05.2022 u 12:32

Bionic
Reading

Dobar je osjećaj nakon dugog i napornog dana sjesti u udobnu fotelju i opustiti se u svom mirnom prostoru

Fotelja je komad namještaja kojeg možete smjestiti u gotovo svaku prostoriju doma – od predsoblja do spavaće sobe. Upotpunjena ukrasnim jastucima, ona može imati i funkciju lijepog estetskog elementa u prostoru te podignuti cjelokupan dojam ambijenta. U nastavku donosimo fantastične i prije svega trendi fotelje kakve smo pronašli u Namještaju Mima, domaćeg hrvatskog brenda koji se posvetio stvaranju pravog osjećaja doma.

Svatko zaslužuje svoju fotelju

Svatko zaslužuje svoju malu oazu mira u obliku fotelje. Ako u svom dnevnom boravku poželite fotelju, ona može biti dio seta sjedeće garniture ili funkcionirati kao zaseban element namještaja. Ukoliko se odlučite za fotelju koja nije dio kolekcije sjedećih garnitura, imat ćete veću slobodu u uređenju dnevnog boravka. Pustite mašti na volju i odvažite se! Jer dizajn, boja i materijal fotelje mogu vizualno promijeniti čitav prostor i utjecati na atmosferu kojeg odaje vaš dom u konačnici. Njezinim dodavanjem u prostor, bilo da se radi o dnevnom prostoru sa kutnom garniturom ili samo s trosjedom ili dvosjedom, on će izgledati bogatije. Fotelja je vrlo fleksibilan element u prostoru koji može jednako lijepo izgledati kao zaseban kutak za čitanje ili pak kao dio sjedećeg prostora u dnevnom boravku. Ukoliko volite stvarati malene i udobne kutove u vašem domu u kojima volite guštati i hvatati zrake sunca, to ćete vrlo lako učiniti uz pomoć fotelje.

Kada prostor želite upotpuniti foteljom, uzmite u obzir stil koji prevladava u interijeru, boju zidova i veličinu interijera. Fotelja uz odgovarajući namještaj i dekoraciju u prostoru ispričat će neku novu priču vašeg životnog prostora.

Fotelje različitog dizajna za razne stilove

U ponudi Namještaja Mima pronaći ćete fotelje raznih dizajna, veličina, boja i materijala. Ovisno o namjeni i prostoru za kojeg birate, možete se odlučiti za klasičniji ili moderniji model, onu zanimljivog uzorka, baršunastu u vašoj omiljenoj boji ili pak bezvremensku kožnu.

Poseban dio Mimine ponude fotelja čine relax fotelje koje ćete u Miminim salonima pronaći u svojoj posebnoj relax zoni. Ako u svom prostoru želite osigurati svoju malu zonu za opuštanje s maksimalnom udobnošću, relax fotelja biti će pravi odabir. Relax mehanizam s podizačem za noge i masažnom funkcijom pruža vrhunski pravi osjećaj odmora. U Miminoj ponudi pronaći ćete razne modele relax fotelja kao što su Havana, Chicago, Taurus ili Carl.

Fotelje s otomanom također su vrlo praktične i funkcionalne kada je u pitanju opuštanje nakon dugačkog dana kada samo želimo protegnuti noge. Osim toga, otoman može poslužiti i kao dodatno mjesto sjedenja kada vam dođu gosti.

Komad namještaja kojeg ne dijelimo ni sa kim

Kada se obitelj navečer okuplja u dnevnom boravku, obično svatko ima svoje mjesto preferencije na sjedećoj garnituri ili u fotelji. Najljepše je izboriti se za svoje mjesto u fotelji iz više razloga. Ne morate je dijeliti (osim možda s kućnim ljubimcem), imate svoja dva rukonaslona, bolju potporu za leđa, a tim bolje ako se radi o relax fotelji.

Čuvajte svoju omiljenu fotelju, neka ona bude odraz vašeg stila i mjesto u koje navečer uranjate nakon dugog dana. Ponudu fotelja Namještaja Mima možete pogledati u salonima diljem Hrvatske ili u njihovom webshopu.