ZA SVAKOGA

Stižu frizure koje ostavljaju bez daha

04.03.2014 u 07:34

  • +7

Festival Hairstyle News 2014.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Hairstyle News 2014.

Bionic
Reading

Frizura je ono što odaje poznaje li žena zaista samu sebe – izjavio je još 1985. godine Hubert de Givenchy za Vogue. Je li tomu doista tako, možete otkriti na 11. po redu Hairstyle News Festivalu koji se ove godine održava u Rijeci, 22. i 23. Ožujka

Sada već više od jednog desetljeća Hairstyle News Festival središnje je mjesto razmjene frizerskih iskustava i informacija te susreta nekih od najvećih domaćih i međunarodnih frizerskih imena.

Ove godine, kao krunu festivala, Hairstyle News predstavit će sedam veličanstvenih, a to su poimence: Amir Bečirević i Mila Višnjić iz Zagreba, Aleksandar Demić i Ratko Šobota iz Beograda, Mihaela Žavbi iz Ljubljane, Mehmed Šabić iz Sarajeva i Zoran Vukčević iz Podgorice – stručnjake koji su svojim radom, izvrsnošću i stručnošću nadahnuli generacije frizera i koji će u show programu Večer s frizerskim ikonama 22. ožujka demonstrirati svoje umijeće u 15 minuta, s jednim modelom.

I ove godine generalni je pokrovitelj festivala Schwarzkopf Professional, a ovom velikom imenu u svojstvu pokrovitelja pridružili su se i Kemon, Subrina Professional i Revlon Professional. Festival se sastoji od nekoliko različitih edukativnih seminara (stručni, poslovni i gledaj i uči), večernjeg programa i izložbeno promotivnog dijela.

Poslovni seminari bavit će se temama fiskalizacije, brendiranja, korištenja društvenih mreža i usvajanja novih tehnologija, dakle – svime što bi u ova teška vremena pomoglo frizerskim stručnjacima da poboljšaju i unaprijede svoje poslovanje. Stručni seminari nude mnogo radionica o novim trendovima šišanja i bojenja kose, njege te stiliziranja.


Iako je Hairstyle News namijenjen prvenstveno frizerskim profesionalcima, nema sumnje da će ovakav raskošan događaj privući i veliku pažnju građana koji se sve više interesiraju za kvalitetne proizvode za njegu kose te njezino uređivanje po najnovijim svjetskim trendovima.

Ulaz na sajamski dio besplatan je za sve posjetitelje, a očekuju ih brojni izlagači s ponudom profesionalnih frizerskih proizvoda i usluga po sajamskim cijenama te mnogo besplatnih savjeta stručnjaka, razne promocije i demonstracije novih proizvoda i usluga, a vjerojatno i poneka besplatna frizura.