ALEXA I TAN

Stiže nova emisija: Ako ste ovisni o modi, onda će vas oduševiti ovaj Netflixov show

23.01.2020 u 17:18

Bionic
Reading

Modne fanatike razveselit će vijest o novoj modnoj emisiji koja će se početi prikazivati od srijede 29. siječnja na Netflixu

Project Runway makni se, stiže novi vrući modni show koji će vas prikovati ispred TV-a.

Alexa Chung, model, it djevojka, prezenterica i jedna od najstajliš Britanki koja oduševljava svojim modnim kombinacijama, udružila se s poznatim stilistom iz popularnog Netflixovog realityja 'Queer Eye' Tanom Franceom za vrhunski modni show koji će opčiniti zaljubljenice u modu.

Ovaj veliki projekt započinje u srijedu 29. siječnja, a za nagradu od 250 tisuća dolara i priliku za pokretanje vlastitog brenda u suradnji Net-a-Porterom borit će se 18 modnih dizajnera.

U seriji koja će sadržavati 10 emisija, Tan i Alexa vodit će ambiciozne natjecatelje kroz niz različitih izazova poput različitih trendova ili dizajnerskih utjecaja.

Kako bi otkrili talente nove generacije okupljen je ocjenjivački žiri koji se sastoji od najvećih modnih imena, uključujući Evu Chen, Monique Lhuillier, Elizabeth von der Goltz, Adrianu Limu, Beth Ditto i Tommyja Hilfigera - i naravno Alexe i Tana.

U ovom showu sudjelovat će mladi talenti iz cijeloga svijeta poput SAD-a, Kine, Meksika, Velike Britanije, Škotske i Italije.

Prošloga tjedna, Netflix je predstavio je službeni trailer showa, a Alexa i Tan su također na društvenim mrežama najavili ovaj zanimljivi projekt. Alexa je u svijet mode ušla još u 90-ima, a iza sebe ima i brend Alexachung dok je Tan pokrenuo svoju liniju Kingdom & State prije nego je slavu stekao u showu 'Queer Eye’.