ODVAŽILA SE

Stilski iskorak: Ovo efektno izdanje teško će ikoga ostaviti ravnodušnim

19.12.2019 u 13:14

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima redovito oduševljava modni svijet svojim modnim izdanjima, a iako su njezini outfiti uvijek primjereni prigodi, lijepa kraljica voli iznenaditi i napraviti poneki stilski iskorak

Vječno nasmijana Kraljica Maxima (48) je i ovoga puta ostala vjerna svom razigranom modnom stilu koji posve odgovara vedrom karakteru ove temperamentne plavuše.

Nizozemsku kraljicu Maximu, inače rođenu Argentinku, modni znalci naprosto obožavaju zbog njezinih kombinacija koje su uvijek s nekim zanimljivim 'twistom'.

Svojim razigranim i odvažnim stajlinzima već godinama je omiljena tema modnih rubrika, a zbog čega je u modnim krugovima zaradila titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, lijepa kraljica joj jednom je pokazala u Zwolleu.

  • +6
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / Mega Agency / Profimedia

Atraktivna plavuša pojavila se na blagdanskom događanju pod nazivom Christmas Music Gala u nizozemskom Zwolleu u ženstvenoj haljini od šljokičaste crne tkanine koja prati liniju tijela.

Zgodna kraljica koja je često na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora ovu je party haljinu koja je naglasila njezinu vitku liniju upotpunila salonkama od lakirane kože i minijaturnom pismo-torbicom.

ZVJEZDANE UZVANICE

Najpoznatije svjetske kraljice i princeze na okupu: Plijenile pozornost raskošnim modnim izdanjima

Pogledaj galeriju

Lijepa kraljica je ovaj mladenački look upotpunila lepršavom frizurom i besprijekornim make upom.  

Kraljica Maxima, koja se u veljači 2002. udala za prijestolonasljednika Willem-Alexandera postala je kraljica godinu kasnije, nakon što je nizozemska kraljica Beatrix abdicirala. Nizozemski kraljevski par ima tri kćeri.