DANI INVISALIGNA U ZAGREBAČKOJ POLIKLINICI NIVEUS

Stiglo je vrijeme za Vaš osmijeh iz snova!

21.09.2020 u 16:15

Bionic
Reading

Put do osmijeha iz snova često iziskuje dugotrajnu i ponekad nepredvidivu terapiju, a kad se tome pridoda i značajno financijsko ulaganje, ne čudi da se za ovaj zahvat teško odlučiti

Put do osmijeha iz snova često iziskuje dugotrajnu i ponekad nepredvidivu terapiju, a kad se tome pridoda i značajno financijsko ulaganje, ne čudi da se za ovaj zahvat teško odlučiti. Lijep osmijeh i ravni zubi nisu samo estetski imperativ. Pravilan zagriz i zdrava usna šupljina sprječavaju brojne druge funkcionalne probleme stoga je važno ne ignorirati ove simptome. Poliklinika Niveus iz Zagreba svojim klijentima nudi najsuvremenije rješenje – najnapredniji prozirni aparatić za zube Invisalign te revolucionarni uređaj Itero 5D , prvi takav u Hrvatskoj, koji omogućuje brzo i bezbolno rješenje na putu do savršenog osmijeha.

Uređaj Itero 5d je broj jedan intraoralni digitalni skener koji trenutno postoji na tržištu. Ovaj inovativni skener omogućuje potpuni pregled zuba te usne šupljine pri svakom posjetu zubaru, detektira pojavu karijesa koji nije vidljiv golim okom čime se smanjuje nepotrebna radijacija dosadašnjim uređajima. Uzimanje otisaka zuba uz ovaj je skener potpuno ugodan, a omogućuje da se, osim postojećeg stanja, jasno procijeni i vrijeme trajanja terapije te vidi konačan izgled osmijeha nakon njezinog završetka.

Najnapredniji prozirni aparatić za zube Invisalign novi je korak u budućnost digitalizacije u stomatologiji i ortodonciji. Za razliku od klasičnog aparatića, Invisalign je gotovo neuočljiv, proziran je i lako se skida, a upravo zato ne narušava samopouzdanje pri društvenim i poslovnim kontaktima. Dobna granica za terapiju Invisalignom ne postoji, a odlično su rješenje za posebice osjetljivu skupinu adolescenata. Zubi se ispravljaju serijom udlaga koje se rade po mjeri, individualno za svakog pacijenta, ovisno o anomaliji koja se treba riješiti, a posebne su po tome što pružaju veću udobnost, ugodnost te bolje prianjanje. Svaka nova izrađena udlaga, mijenja položaj zubi, pomičući ih, a može ih čak i rotirati ako je potrebno. Procjena terapije se zna odmah na početku pa tako svaki pacijent dobije simulaciju svih pokreta zubi i konačan izgled nakon terapije.

Neke od nepravilnosti koje se mogu liječiti Invisalign aparatićem su razmak među zubima, nepravilan ili otvoreni zagriz, zbijeni zubi (kompresija) ili križni zagriz. Sustav prikazuje točno vrijeme potrebno za korekciju i unaprijed definira sve pomake po tjednima, a detaljan prvi pregled uključuje uzimanje otisaka i analizu modela u artikulatoru, digitalne rendgenske snimke zubi i čeljusti, snimku telerendgenom koji daje prikaz odnosa vilica, tendenciju rasta i nagnutost prednjih zubi te ekstraoralno i intraoralno snimanje iTero 5D uređajem.

Odabirom Invisalign terapije liječenja, nepravilnosti zuba velika je zdravstvena i financijska odluka, stoga je vrlo važno pronaći pravog ortodonta koji će voditi terapiju. Za personaliziranu ponudu u poliklinici Niveus, najmodernijoj dijagnostičkoj i digitalnoj Invisalign poliklinici u Hrvatskoj, potrebno je rezervirati termin s dr.med.dent. Ivom Slade Knežević. Kako su u tijeku dani Invisaligna, svi zainteresirani mogu iskoristiti posebnu ponudu od 25% popusta, a kako biste bili sigurni jeste li idealan kandidat za Invisalign terapiju, ispunite kratak upitnik kako bi vam stručnjaci poliklinike Niveus mogli dati personalizirani odgovor na Vaše zdravstveno stanje.

Više informacija o uslugama i sadržajima Poliklinike Niveus može se pronaći na službenoj internetskoj stranici, Facebook te Instagram profilu.