PETRA ECCLESTONE:

'Stare dizajnerske cipele šaljem u Hrvatsku'

12.10.2011 u 11:13

Bionic
Reading

Petra Ecclestone vrlo je senzibilna kad se radi o domovini njezine majke te je otkrila da svakih nekoliko mjeseci pošalje brojne stare dizajnerske cipele prema Lijepoj Našoj

'Obožavam cipele i doista imam veliku kolekciju, ali ih ne čuvam. Svaka, tri, četiri mjeseca svoje dizajnerske cipele koje više ne nosim šaljem u Hrvatsku', izjavila je Petra Ecclestone, mlađa kći Slavice i Bernieja Eclestonea, u velikom intervju koji je dala britanski Daily Telegraphu te je odgovorila potvrdno da u Hrvatskoj postoji barem jedno selo gdje sve žene nose 'louboutinke'.

Petra je ogolila dušu Daily Telegraphu, gdje je otkrila neke bizarnosti sa svoje spektakularne svadbe.

Vjenčanje iz snova u talijanskom dvorcu, odnosno prva bračna noć, imalo je završetak ravan nekom prizoru iz 'Američke pite'.

James i ja spremali smo se na spavanje kad sam čula pijanog kuma u hodniku. Upao je u sobu, zavukao se u krevet između mene i supruga i nije htio izići. Nisam baš tako zamišljala prvu bračnu noć', ispričala je Petra, koja se pohvalila i s dva nova psa.

'Sada ih imam sedam. Do tridesete želim roditi troje djece, a dok ne postanem mama, kupovat ću pse', zaključila je Petra koja, nažalost, nije rekla kad dolazi nova pošiljka.